Gaziantep'te tüfekle arkadaşı tarafından vurulan genç, kurtarılamadı

Gaziantep'te Ferdi Uçar ile arkadaşı ellerie geçirdiği tüfekle şakalşmaya başladı. 17 yaşındaki arkadaşı, tüfeği yanlışlıkla ateşlenmesi ile Ferdi Uçar'ı göğsünden vurdu. Acilen hastaneye kaldırılan Uçar, hayatını kaybetti.

Haberler 13.06.2017 - 01:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gaziantepte Ferdi Uçar ile arkada ellerie geçirdii tüfekle akalmaya balad. 17 yandaki arkada, tüfei yanllkla atelenmesi ile Ferdi Uçar gösünden vurdu. Acilen hastaneye kaldrlan Uçar, hayatn kaybetti.

Olay, akam saatlerinde Türkmenler Mahallesinde meydana geldi. ddiaya göre; Ferdi Uçar ayn yataki arkadalar Ali Rza U. ve Emre Erol M. ile M.A.Y.yi ziyarete gitti. Evde vakit geçiren arkadalar kime ait olduu bilinmeyen av tüfeiyle akalamaya balad. Tüfek M.A.Y.nin elindeyken aniden ate ald ve saçmalar Ferdi Uçarn gösüne isabet etti. Silah sesini duyanlarn haber vermesiyle olay yerine gelen salk ekipleri Uçar Dr. Ersin Arslan Eitim ve Aratrma Hastanesine götürdü. Uçar, acil serviste doktorlarn yapt müdahaleye ramen yaamn yitirdi. hbar üzerine olay yerine gelen polisler Ali Rza U., Emre Erol M. ile M.A.Y.yi gözaltna ald.

Ölümüyle yaknlarn yasa boan Ferdi Uçarn cesedi otopsi için Adli Tp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili soruturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git