Gebe inek 18 gündür mahsur

Mardin’in Midyat ilçesinde dağda düştüğü bölgede mahsur kalan gebe inek, 18 gündür kurtarılamıyor. İtfaiye ekiplerinin tüm çabalarına rağmen indirilemeyen ineğine her gün su ve yem götüren vatandaş, hayvanının kurtarılmasını istiyor.

Haberler 27.09.2018 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Midyata bal Toptepe Mahallesinin dalk kesiminde 18 gün önce otlanmaya çkarlan gebe inek, düerek ayan krd. Ayaa kalkamayan inek, da banda mahsur kald. nein sahibi zzettin Akyüz, köylülere haber vererek, inei kurtarmaya çalt. Ancak çabalar yetersiz kalnca Midyat tfaiye Grup Amirliinden yardm istedi. 18 gün içerisinde defalarca bölgeye gelen itfaiye ekipleri, araçlar bölgeye ulatramadklar için inei kurtaramad.

18 gündür mahsur

nein bulunduu bölgeye kendi imkanlaryla aaç dallarndan barnak yapan ve her gün da bana su ve yem getiren sahibi zzettin Akyüz, 18 gün önce ineimiz dalk alanda otlanrken, aya kaym dümü. O günden beri ayaa kalkamyor. Kendi imkanlarmzla yemini suyunu veriyoruz. Ona bir barnak da yaptk. tfaiye ekipleri geldi ancak inei imkanlar olmad için indiremediler. Yetkililerden ricamz, hayvanmz telef olmadan, kurtlar ya da yabani hayvanlar tarafndan yenilmeden kurtarlmas. Akamlar burada tek bana kalyor. Hayvanmzn bana bir ey gelmeden yardmc olunmasn istiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git