Gelin arabasında yakalandı

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde yaylım ateşine tuttukları otomobilde Bedih Zenciroğlu'nu (48) öldürüp, oğlu İbrahim Zenciroğlu'nu (22) da yaralayan şüphelilerden biri düğün için süslenen gelin arabasında, diğeri ise gizlendiği çiftlik evinde yakalandı.

Haberler 04.11.2021 - 01:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, 12 Ekim günü Haliliye ilçesi Dayan Mahallesinde meydana geldi. Kent merkezine doru giden Bedih Zencirolu yönetimindeki 63 N 4350 plakal otomobilin lastiklerine seyir halinde ate açld. Kontrolden çkp bariyerlere çarpan otomobile, daha sonra baka bir araçtan yine tüfekle ate edildi. Saldrganlar kaçarken, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen salk ekipleri, sürücü Zencirolunun öldüünü belirledi. Ar yaralanan olu brahim ise ambulansla hastaneye kaldrd.

45 SAATLK GÖRÜNTÜ ZLEND

Olayn ardndan cinayetin aydnlatlmas için l Jandarma Komutanl bünyesinde kurulan Jandarma Suç Aratrma Timi (JASAT) çalma balatt. Bölgedeki mobese ve güvenlik kameralarndan 45 saatlik görüntü izleyen ekipler, saldrganlarn 34 GC 8241 plakal otomobili kullandn belirledi. Ekipler, takibe aldklar arac 31 Ekimde Bozova ilçesinde durdurdu. Düün için süslenen araçta bulunan Fethi Taçyolu gözaltna ald.

BEN 100 BN LRA KARILIINDA KRADILAR

Jandarmadaki sorgusunda Taçyol, saldrda yer aldn kabul ederek yannda Emin Kakzn olduunu söyledi. Ekipler, ikinci üpheli Kakz da gizlendii çiftlik evinde gözaltna ald. Jandarmadaki sorgulamasnda Kakz, cinayeti ilediini itiraf ederek, Beni ölen kiinin husumetlisi kiiler, 100 bin lira karlnda kiralad dedi. lemlerinin ardndan adliyeye sevk edilen üpheliler, tutukland.

GÖZALTINA ALINAN 5 ÜPHEL SERBEST

Bu arada, tutuklanan 2 üphelinin ifadeleri sonras 5 kii da gözaltna alnd. Jandarmadaki ifadelerinin ardndan adliyeye sevk edilen 5 üpheli, delil yetersizlii nedeniyle serbest brakld.

Ana Sayfaya Git