Gelirlerinin bir kısmını devlete bağışladılar

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir grup vatandaş, gelirlerinin bir kısmını "devlet ekonomisine destek için" bağışladı.

Haberler 16.08.2018 - 10:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karacada Mahallesindeki Kuran Camisinden görevli imam-hatip Frat Kdr ile gazi Abdülkadir çay ve esnaf Mehmet Satmaz, lçe Mal Müdürlüüne giderek gelirlerinin bir ksmn devlet ekonomisine hibe etti.

mam Kdr, yapt açklamada ABD ve siyonist rejimin Türkiyeye uygulad ekonomik yatrmlara kar her türlü fedakarl yapmaya hazr olduklarn söyledi.

GELRLERN BAILADILAR

Bu tür spekülatif ekonomik ataklardan Türk milletini korkmadn belirten Kdr, öyle konutu:

Bu süreçte ben bir imam hatip olarak devletimin ve Sayn Cumhurbakanmn yanndaym. Üstüme düen her türlü fedakarl yapmaya hazrm. Bizler kuru ekmek ve su olsa dahi yaarz fakat ezansz imansz, vatansz ve bayraksz yaayamayz. Bunun için devletimize ekonomik destek olmak için Mal Müdürlüüne giderek maamn üçte ikisi olan 2 bin liray devlet ekonomisine katk olsun diye hibe ettim. Esnaf arkadam gelirinin yüzde 20sini, gazi arkadam çay ise maann yars olan bin liray balad. Bizler her zaman devletimizin ve ülkemizin selameti için her türlü fedakarla hazrz.

Kdr, ABDnin uygulad ekonomik yaptrmlara kar herkesi duyarl olmaya çard.

Ana Sayfaya Git