Genç beyin cerrahı hayatını kaybetti

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Ahmet Akbaş, Bakırköy'deki evinde hayatını kaybetti.

Haberler 08.10.2020 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

31 yandaki Ahmet Akba, önceki akam saatlerinde görev yapt Taksim Eitim ve Aratrma Hastanesinden çkarak Bakrköydeki evine gitti. Doktor ei Emel Akta ve kzyla bir süre vakit geçiren Ahmet Akba yorgun olduunu belirterek uyacan söyledi. Emel Akta, eini sabah uyandrmak istedi. Ancak einin hayatn kaybettiini belirledi. Aktan cenazesi otopsi ilemleri için Adli Tp Kurumu morguna kaldrld. Ahmet Akban cenazesi yaknlar tarafndan Adli Tp Kurumu morgundan alnarak defnedilmek üzere Trabzona götürüldü. Öte yandan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzman Dr. Ahmet Akban yaklak bir ay önce koronavirüs testinin pozitif çkt ve bundan dolay da evinde 14 gün karantinada kald örenildi.

GENç VE BAARILI BR DOKTORDU

Hayatn kaybeden Ahmet Akban yakn Mehmet Seyit Türker, Prlanta gibi çocuktu. Gece aniden kaybettik. Covid-19muydu bilemiyoruz. Otopsi sonucunda belli olacak. Genç ve baarl bir beyin cerrahisi uzmanyd. Cenazesi Trabzona gidecek. Görevdeydi. Mesai çk evinde kalp krizinden hayatn kaybetti dedi.

Ana Sayfaya Git