Gerçeğin Peşinde (gercegin pesinde) 27 haziran Serap Paköz TV8 ekranlarını sarstı

Gerçeğin Peşinde 27 haziran severek izleyenler tarafından merakla izlenirken, TV( ekranları başında olamayanlar, Gerçeğin Peşinde 27 haziran programlı yayını takip etti. Yaşananlarda Serap Ezgü gerçeğin peşinde cinayet soruşturmalarını tekrardan açtı.

Haberler 28.06.2017 - 16:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gerçein Peinde 27 haziran severek izleyenler tarafndan merakla izlenirken, TV( ekranlar banda olamayanlar, Gerçein Peinde 27 haziran programl yayn takip etti. Yaananlarda Serap Ezgü gerçein peinde cinayet soruturmalarn tekrardan açt ve Hande çinkita ve çala Tualtay cinayetleri tekrardan devreye girdi. Hande çinkita cinayeti tekrardan devrede iken katilinin kim olduu herkes tarafndan merak konusu oldu. Baba çinkitan ciayetten haberi olduu da gelen iddialar arasnda iken, Handeyi ölü bulan babas ban okamasna ramen neden eline kan bulamad Bu iddialr sonrasnda Handenin katilinin üvey anne olduu iddialar da daha çok devreye girdi.

TV8 ekranlarnda hafta içi hergün saat 17de Serap Paköznün sunumu ile karmza çkan Gerçein Peinde 27 Haziran yaynnda uzunca süredir aranan 16 yandaki kayp Melikenin ailesi stüdyodayd. Anne ve babasnn evden kaçrtt iddia edilen Melikenin sevgilisi Berkay tarafndan rnaka kaçrld iddia edildi.

Yllarca yapt programlarla kayplar kavuturan, cinayetleri aydnlatan ekrann güvenilir yüzü Serap Ezgü Gerçein Peinde program ile geri dönüyor.

Gerçein Peinde cinayetleri çözüp, kayplar bulacak, muhabirlerle birlikte emekli polislerden destek alacak. Konusunun uzman polisler hem olaylar aratracak hem de olay yerinden doru ve detayl bilgi aktaracak.

Gerçein Peinde Serap Ezgünün sunumuyla hafta içi her gün saat 17.00de canl yaynla TV8de.

Ana Sayfaya Git