Gıda fırsatçısına göz açtırılmıyor

Korona virüsü salgını ile mücadele kapsamında her alanda çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Belediyesi, kent genelinde market, bakkal ve şarküterilerde denetim gerçekleştirdi.

Haberler 11.11.2020 - 00:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez ilçe Yeniehir Belediyesi Zabta Müdürlüü ekiplerince sabahn erken saatlerinde balatlan denetimlerde, yeri açma ruhsat, i yeri temizlii, gdalarn tazelii ve paketli gdalarn son kullanm tarihleri kontrol edildi.

GIDA DENETM

Denetimler ile ilgili açklama yapan Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikçi, korona virüs salgn ile mücadele kapsamnda ilçede vatandalarn saln ön planda tutmak amacyla denetimler yapldn söyledi. Kaymakam Beikci, Vatandalarmzn güvenilir ve salkl ürünler tüketebilmesi için gda denetim ekiplerimiz tüm ilçede denetimlerini gece gündüz sürdürmektedirler. Ekiplerimiz tarafndan pandemi süresince, toplam bin 38 denetim yaplmtr. Bu denetimlerde i yeri açmak ve çaltrabilmek için temin edilmesi gereken resmi belgelerin olup olmad, genel temizliinden, ambalajl ürünlerin son kullanm tarihleri gibi birçok balkta denetimler yaplarak, sosyal mesafe, temizlik ve hijyen konularnda ise uyarlarda bulunulmaktadr dedi.

Ana Sayfaya Git