Demet Akalın 3 Adam Oğuzhan Koç ve Eser Yenerler'in neden sevilmediğini açıkladı

Demet Akalın ile Oğuzhan Koç arasında devam eden tartışma da Demet Akalın'ın sarfettiği sözler konuşuldu. Gün gün ünlüler camiasında laf dalaşına giren ünlülere şahit olmaktayz. Bunlardan son örenkte 3 Adam'ın sunucularından Oğuzhan Koç ile Demet Akalın arasında ki gerginlik. Demet akalın geçtiğimiz günlerde Yenerler'e sevmiyorum demişti.

Haberler 28.05.2017 - 15:24 Son Güncelleme : 28.05.2017 - 22:37

Demet Akaln ileOuzhan Koç arasnda devam eden tartma da Demet Akalnn sarfettii sözler konuuldu. Gün gün ünlüler camiasnda laf dalana giren ünlülere ahit olmaktayz. Bunlardan son örenkte 3 Adamn sunucularndan Ouzhan Koç ile Demet Akaln arasnda ki gerginlik. Bilindii üzere Eser Yenerler ve Murat Boz2un kaçamak gecesi hakknda Akaln yorum yapm ve sevmiyorum demiti. Sonrasnda karan ortala Yenerlerin arkada Ouzhan Koç dahil olmutu.

arkc Demet Akaln, geride braktmz günlerde eser yenenlerüzerinden 3 adama yüklenmi ve onlar sevmediini söylemiti. 3 Adam cephesinden Akalnn bu çkna imdiye kadar bir tepki gelmemiti, sessizlii Ouzhan Koç bozdu. Katld bir etkinlikte gülenin Bangr Bangr arksyla Demet Akalna gönderme yapan Koça, Akalnn yant gecikmedi.

DEMET AKALIN BOMBALADI

Demet Akaln, Ouzhan Koçun yantn tayan bir gazete kupürünü sosyal medya hesabndan paylaarak yanna çok sert ifadeler içeren bir metin yazd.

te Akalnn yazd o metin:

Koçum sana u kadar söyleyeyim; te bu yüzden sevilmiyorsunuz. Ödül aldm bir üniversitenin töreninde de benimle (sözde) salam dalga geçmitiniz! Sen de o sevimli ikilinin yannda güzel arklarnla erime bence! Ben kimseye bouna sallamam! Ha ortak kulis yoktu demisin, ben ekmek yediim kulislerde alem yapmadm için hatrlamaman normal! Neyse benden tavsiye yine de sen onlara uyma!

TANITIMDA KONUMULARDI

3 Adam programndan Ouzhan Koç ve ibrahim büyükak, Yüzyln Ak arks lansman gecesine birlikte katld.

Bir hayli keyifli olan ikili, Biz de Sinana destee geldik, kendisini severiz dediler.

Yaz aynn gelmesi ile tatil planlar yapan ikili, Eser Yenerlerin bugün çemeye yerleecei haberi yapld. Haber yalan, ama artk kendisini ikna edip tatile ona gideriz diyerek kahkaha attlar.

Demet Akalnn 3 Adam sevmiyorum lafn hatrlatan muhabirlere kaçamak yant veren Büyükak ve Koç, Siz çok fenasnz, ortal karmaya m çalyorsunuz? diyerek hzlca içeri girdiler.

2 yldr birlikte olan Ouzhan Koç ile Yamur Tanrsevsin evlilik yolunda ilerliyor. brahim Büyükak Ocak 2016da Nurdan Been ile nianlanmt. Bu yaz sonunda düünleri var. Önceki gün Arnavutköyde kahvalt yapan brahim Büyükak, Ouzhan Koç ile Yamur Tanrsevsin benden önce evlenebilir çünkü çok mutlular diye konutu.

Ouzhan Koç ile Yamur Tanrsevsin, 2015ten beri birlikte. Bana Baba Dedi dizisinin setinde tanmlard.

Ana Sayfaya Git