Gölete girmeye giren iki kişi boğuldu hayatını kaybetti!

Denizli’nin Beyağaç ilçesindeki Eşenler Göletine pikniğe giden 4 arkadaştan 2'si şakalaşırken gölete düşmeleri sonucunda boğularak hayatını kaybetti.

Haberler 19.07.2017 - 15:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Denizlinin Beyaaç ilçesindeki Eenler Göletine piknie giden 4 arkadatan 2si akalarken gölete dümeleri sonucunda boularak hayatn kaybetti. 4 arkada piknik yapmak için dün saat 18.00 sralarnda Kale ilçesinden Eenler Göletine gitti. ddiaya göre, M.Ö. ve Ferdi O. gölet kenarnda yemek hazrlad srada, Emrah Sarkavak ile Sinan Karaçobanm, akalaarak birbirlerini iterken suya dütü. Sarkavak ve Karaçobanm ksa süre sonra, suyun içinde batmaya balad. M.Ö. ve Ferdi O., arkadalarn kurtarmaya çalt ancak baarl olamad.

ki genç, durumu 112 acil servise bildirdi. Olay yerine itfaiye, AFAD, AKUT, 112 Salk ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yapt aramalarda gençler bulunamad. Gece olmas nedeniyle bir süre aramalar durduruldu. Mulann Marmaris ilçesinden sualt dalgç polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler aramalarda iki gencin cansz bedenine ulald. Gençlerin cesetleri otopsi yaplmak üzere Kale Devlet Hastanesi Morguna kaldrld. Olay ile ilgili soruturma balatld.

Öte yandan gölete giren gençler ile Ferdi O.nun austos aynda askere gidecekleri örenildi. Sinan Karaçobanmn da bir hafta önce bir çocuunun dünya geldii bildirildi.

Ana Sayfaya Git