Görenler şoke oldu

Şanlıurfa’da, park halindeki 21 aracın camını sopayla kıran yabancı uyruklu kadın gözaltına alındı.

Haberler 21.09.2020 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfada madde bamls olduu iddia edilen yabanc uyruklu bir kadn, sabaha kar park halindeki 21 aracn camn demir levye ile krd.

Edinilen bilgiye göre olay, sabah saat 05.00 sralarnda Haliliye ilçesi Bahçelievler Mahallesinde yaand. ddiaya göre madde bamls olan yabanc uyruklu bir kadn, eline ald levye ile hepsi baka illere ait plakalar tayan park halindeki 21 aracn camlarn krd. Gürültüyü duyup uyanan vatandalar, pencereden baktklarnda kadnn elindeki levye ile araçlarn camlarn krdn gördü. Evlerinden çkan vatandalar, kadn yakalayarak elindeki levyeyi ald. Olay yerine çarlan polis ekipleri, kadn gözaltna alp ehitlik Polis Merkezine götürdü. Olay yerinde yaplan incelemede 3 sokakta toplam 21 aracn camlarnn krld belirlendi.

ARAç SAHPLER OKE OLDU

Kadnn araçlarn camlarn krdn fark eden ve elindeki levyeyi alp polise teslim eden Yaar Kendirli, Sabaha kar sesler gelmeye balad. Balkona çktm. Bir bayan elinde demir sopa ile bütün araçlarn camlarn kryordu. 30un üstünde araç vard. Arkasndan gittim, müdahale de ettim, yoksa daha fazla da olabilirdi. Yakaladk ve sabah emniyete teslim ettik. Olay ilk fark eden benim, müdahale ettim yoksa say 70 ya da 80i bulabilirdi. Madde bamlsyd. Ya da 40 ila 45 civarndayd diye konutu.

Kadnn neden araçlarn camlarn krdnn aratrld örenildi.

Ana Sayfaya Git