Güle Güle Oturun mimarı Selim Yuhay'ın eşi kendisine dava açtı! Hapse girebilir

Evim Şahane programı ile binlerce evi baştan yaratan mimar Selim Yuhay'ın yaşamı ve özel hayatı merak ediliyor. Binlerce evi baştan yaratan Selim yuhay'ın evi geçtiğimizdönemde çok merak edilmiş ve sosyal medya da adeta fenomen hale gelmişti.

Haberler 01.08.2017 - 13:42 Son Güncelleme : 02.08.2017 - 01:44

Evim ahane program ile binlerce evi batan yaratan mimar Selim Yuhayn yaam ve özel hayat merak ediliyor. Binlerce evi batan yaratan Selim yuhayn evi geçtiimizdönemde çok merak edilmi ve sosyal medya da adeta fenomen hale gelmiti. Güle Güle Oturun adl programla tannan ünlü mimar Selim Yuhay geçtimiiz dönemde ei ile boanmt. Selim Yuhayn eski ei Evlin Avidordan olan çocuklaryla ilgilenmemesi sebebiyle hakknda dava açld iddia edildi.

SELM YUHAY HAKKINDA

Selim Yuhay (d. 23 Mays 1972, stanbul) Ünlü Türk mimar. Yldz Teknik Üniversitesi Mimarlk Fakültesi Mimarlk Bölümü 1994 yl mezunu, mezun olduktan sonra dört ortakla beraber açm olduklar mimarlk firmasndan 2 sene sonra kendi firmasn kurdu. Kendi alannda farkl mimari proje çözüm yaklamlar ve kendine özgü çizgisiyle ksa zaman da dikkat çekti. Bunlara ek olarak Kanal D kanalnda ekibiyle beraber Evim ahane programnn sunuculuunu yapmtr. Kanal D, 2012 ylnda yayn hayatna balayan ve uzun süre gündüz kuanda ilgiyle izlenen Evim ahane programn 19 Austos 2015 tarihinde yayndan kaldrmtr. Selim Yuhay pek çok sosyal sorumluluk projelerine imza atmt.[1] Hobi olarak balayan resim yapma isteini de, profesyonellie tayarak kiisel sergilerini de açmtr.

E ALDATMITI

Saryerde kendi tasarm olan evini ei ve çocuklarna brakan Selim Yuhay iki yl sonra kiisel eyalar arasnda bir defter buldu. Balerin E.A.nn boanmadan önce evli C.G. ile uzun zamandr ilikisi olduunu böyle örendi. E.A., 13 Haziran 2013te el yazsyla C.G.nin evlilik teklifine cevaben Kocam, eim, m ve her eyim olarak kabul ediyorum diye yazmt.hanete uradn boandktan sonra örenen Yuhayn dünyas ykld. stanbul Asliye Hukuk Mahkemesinde E.A. ve C.G.ye 10ar bin liralk manevi tazminat davas açt.

Ana Sayfaya Git