Gülistan Doku'dan 68'nci günde de iz yok

Tunceli'de, 5 Ocak'tan beri haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'yu (21), arama çalışmaları 67'nci günde de sürdü.

Haberler 12.03.2020 - 11:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Munzur Üniversitesi çocuk Geliimi Bölümü 2nci snf örencisi Gülistan Dokudan, 5 Ocakta kald yurttan çktktan sonra bir daha haber alnamad. Diyarbakrda oturan ailesinin, kzlarnn kaybolduu gün Tunceliye gelerek, güvenlik güçlerine bavurmas üzerine arama çalmas balatld. çalmalar, Gülistann son görüldüü Uzançayr Baraj Gölü bölgesinde younlatrld.

HALA HABER YOK

Arama çalmalar, 68nci gün olan dün, Sarsaltuk Viyadüünden Uzunçayr Baraj Gölündeki elektrik üretimi yaplan ana türbinlerin yer ald kapaklarn olduu 10 kilometrelik alanda devam etti. Baraj gölüne akan Munzur ve Pülümür nehirlerinden gelen kar sularnn çamurlu olmas, görü uzakln olumsuz etkiledi. Baraj gölünde su alt görü uzakl olmad için dalgçlar su alt aramas yapamad.

Arama çalmalarna Diyarbakr l Jandarma Komutanl bünyesindeki Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri, anlurfa Emniyet Müdürlüüne bal sualt arama kurtarma polisleri, Tunceli l Jandarma Komutanl ekipleri, AFAD görevlilerinin yan sra gönüllü arama ekipleri de katlyor. Ekipler botlarla su yüzeyi ile kyda arama çalmalarn sürdürürken, Gülistan Dokuya ait bir ize ulalamad.

Ana Sayfaya Git