Gülistan Doku’yu bulmak için mücadele eden ablasına 50 bin TL para cezası

'Annemin babamın kefen parasına göz diktiler' diyen abla Aygül Doku, şüphelilerin evlerinde kriminal inceleme yapılmadığını, bu nedenle evin taşınmasına engel olduğunu söyledi.

Haberler 23.11.2020 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tuncelide Zaynal Abakarovla görütükten sonra 323 gündür kendisinden haber alnamayan Munzur Üniversitesi örencisi Gülistan Dokunun ablas Aygül Dokuya, mala zarar vermek gerekçesiyle 50 bin TL para cezas kesildi. Para cezasna, Dokunun dosya üphelisi Zaynal Abakarovun üvey babas polis Ergin Yücelin Dersimdeki Atatürk Mahallesindeki evini tamasna engel olmas gerekçe gösterildi.

EVDE KRMNAL NCELEME YAPILMADI

Duruma tepki gösteren abla Aygül Doku, evlerinde kriminal inceleme yaplmadn, bu yüzden evin tanmasna engel olduunu söyledi. Abla Doku, hiçbir mala zarar vermediini belirterek, Bu durumda bir hakim veya savc ne yapard. O evde kriminal inceleme yaplmam ve bu ev tanyor. Orada bir iz var m, yok mu? Belki de o evde benim kardeimden bir iz var dedi.

POLS DE EYALARIN TAINMASINA ZN VERMED

Doku ayrca, Polis de eyalarn tanmasna izin vermedi. Oradaki polis de biliyordu kriminal incelemenin yaplmadn. O gün polisler de evin tanmasna izin vermedi diye belirtti.

ANNEMN BABAMIN KEFEN PARASINA GÖZ DKTLER

Engin Yücel, Aygül Doku malma 50 bin TL zarar vermi diyor. Benim annemin ve babamn kefen parasna göz dikmiler ifadelerini kullanan Aygül Doku, Kardeimi bizden aldlar. Yetmedi, 50 bin lira para cezas kesiyorlar diye sitem etti.

Ana Sayfaya Git