Gülistan hala sır!

Üniversiteli Gülistan'ı arama çalışmalarında 72'nci gün

Haberler 17.03.2020 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tuncelide, 72 gündür haber alnamayan üniversite örencisi Gülistan Dokuyu (21) arama çalmalar sürüyor.

Munzur Üniversitesi çocuk Geliimi Bölümü 2nci snf örencisi Gülistan Doku, kald yurtta 5 Ocak günü ayrldktan sonra kendisinden bir daha haber alnamad. Dokunun Diyarbakrda yaayan ailesi, Tunceliye gelerek, güvenlik güçlerine bavurdu. Bunun üzerine jandarma ve polis ekiplerince Gülistan Dokunun bulunmas için çalma balatld.

Ekipler, görgü tanklarnn ifadeleri ve güvenlik kameralarndan Dokunun son olarak Uzançayr Baraj Gölü bölgesinde görüldüünü belirleyerek, arama çalmalarn bu noktaya kaydrd.

Gülistan Dokunun bulunmas için ekiplerin Uzunçayr Baraj Gölü bölgesinde yürüttüü çalmalar, bugün de devam etti. Diyarbakr l Jandarma Komutanl bünyesindeki Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri, anlurfa Emniyet Müdürlüüne bal sualt arama kurtarma polisleri, Tunceli l Jandarma Komutanl ekipleri, AFAD görevlilerinin yan sra gönüllü arama ekiplerince yürütülen arama çalmalar, 10 kilometrelik alanda yapld.

Ekipler, bugünkü arama çalmalarn Uzunçayr Baraj Gölünün yüzeyinde botlar, kysnda ise arama köpekleriyle sürdürdü. Yaplan arama çalmalarnda bugün de Gülistan Dokuya ait bir ize rastlanamad.

ÖZEL EKBN çALIMALARI SÜRÜYOR

çileri Bakan Süleyman Soylunun görevlendirmesiyle 3 Mart günü Ankaradan gelen özel ekibin de Gülistan Dokuyu arama çalmalarn Tunceli Cumhuriyet Basavcl koordinesinde sürdürdüü bildirildi.

Ana Sayfaya Git