Gülistan ve uzman çavuş aranırken Esma'nın cansız bedeni bulundu

Tunceli'de 94 gündür kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku (21) ile Munzur Nehri'nde eğitim yaptıkları sırada akıntıya kapılarak kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'in bulunması için arama çalışmaların sürdüren ekipler, bugün Uzunçayır Barajı Gölü'nde 21 Mart'tan beri kayıp olan Esma Kılıçarslan'ın (27) cansız bedenini buldu.

Haberler 08.04.2020 - 10:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tuncelide 17 Mart günü Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinin Munzur Nehrinde yapt eitim srasnda botun yan yatmas sonucu akntya kaplp kaybolan Jandarma Uzman çavu Ylmaz Güne ve 5 Ocak gündün beri kendisinden haber alnamayan Munzur Üniversitesi örencisi Gülistan Dokunun bulunmas için sürdürülen arama çalmalar yürüten ekipler, Uzunçayr Baraj Gölünde bir ceset buldu. Jandarma Bölge Komutanl ekiplerinin, helikopterle Uzunçayr Baraj Gölü üzerinde uçu yaptklar srada tespit ettikleri ceset, arama ekipleri tarafndan sudan çkarld.

Cansz bedenin sudan çkarlmasndan sonra bölgeye gelen savc eliinde inceleme yapan jandarma ekipleri, bulunan kadn cesedinin boyuna asl çanta ve çandaki notlardan yola çkarak 21 Mart gününden beri kayp olan Esma Klçarslana ait olduunu belirledi. Klçarslann cansz bedeni, ailesi tarafndan tehis edilmesi için Tunceli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

DÜÜNE GDYORUM DYEREK EVDEN AYRILMITI

Tuncelide yaayan Esma Klçarslan, 21 Mart günü, arkadann düününe gideceini belirtip, evden ayrldktan sonra kendisinden bir daha haber alnamad. Kzlarndan haber alamayan Klçarslan ailesinin, polise kayp bavurusunda da bulunduu örenildi.

Ana Sayfaya Git