Gülistan'dan iz yok!

Baraj gölü yüzeyinde ve kıyıda kayıp Gülistan'dan iz arandı

Haberler 18.02.2020 - 11:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tuncelide, 5 Ocaktan beri haber alnamayan, Munzur Üniversitesi örencisi Gülistan Dokuyu (21) arama çalmalar, 45inci günde de sürdürüldü. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi, Uzunçayr Baraj Gölünde görü uzakl sfr olduu için su alt dal gerçekletiremedi. Bunun üzerine botlarla baraj gölü yüzeyinde ve kyda arama çalmas yapld.

Munzur Üniversitesi çocuk Geliimi Bölümü 2nci snf örencisi Gülistan Dokudan, 5 Ocakta kald yurttan çktktan sonra haber alnamad. Diyarbakrda oturan ailesinin, kzlarnn kaybolduu gün Tunceliye gelerek, güvenlik güçlerine ihbarda bulunmasyla arama çalmalar balatld. Yaplan tespitler üzerine arama çalmalar, Gülistann son görüldüü Uzançayr Baraj Gölü bölgesinde younlatrld.

SU ALTI ARAMA çALIMASI YAPILAMADI

Gülistan Dokunun bulunmas için çalmalar, 45inci günde de sürdürüldü. Arama çalmalarna AFAD görevlileri, Diyarbakr Jandarma Komutanl bünyesindeki JAK Timi ile Tunceli Emniyet Müdürlüünden ekipler katld. JAK Timi, Uzunçayr Baraj Gölünde görü uzakl sfr olduu için su alt dal gerçekletiremedi. Bunun üzerine botlarla baraj gölü yüzeyinde ve kyda arama çalmas yapld. Dünkü arama çalmalarnda Gülistan Dokudan ize rastlanlmad.

Ana Sayfaya Git