Günlerdir kayıptı!

Aydın’ın Didim ilçesinde 10 Ekim tarihinden bu yana kayıp olarak aranan emekli hemşirenin polis tarafından gözaltına alınan erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Haberler 15.10.2020 - 09:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edinilen bilgiye göre, Didimde yaayan emekli hemire Hatice Tusudan (59) haber alamayan yaknlar polise kayp bavurusunda bulundu. 10 Ekim tarihinde Efeler Mahallesindeki evinden ayrlan ve bir daha haber alnamayan iki çocuk annesi Hatice Tusuyu bulmak için polis ekipleri çalma balatt. Didim lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri bölgedeki güvenlik kameralarn incelemeye ald. Yaplan incelemede Tusunun en son erkek arkada S.A. ile bulutuunu belirleyen polis, emekli hemirenin erkek arkadan gözaltna ald. S.A.nn emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf ettii, Tusu ile bir süre tarttktan sonra kavga ettiklerini ve boazn sktn, burnundan kan gelmesi sonucunda da öldüünü anladn ifade ettii örenildi.

Emekli hemire Tusunun erkek arkada tarafndan Hisar Mahallesi Satur Plajna gömüldüünün örenilmesi üzerine bölgede arama yapld. Ekipler bölgede yaptklar çalmalarda emekli hemirenin cansz bedenini topraa gömülü ekilde buldu. Emekli hemirenin kesin ölüm nedeninin yaplacak olan otopsinin ardndan belirlenecei örenildi.

OLU SOSYAL MEDYADAN DKKAT çEKEN MESAJLAR PAYLAMITI

Cinayete kurban gittii ortaya çkan Hatice Tusunun olu Taylan Öner sosyal medya hesabndan annesi ile ilgili dikkat çeken mesajlar paylaarak u ifadeleri kullanmt:

Güvenliimizden endie ettiim için güvenlik önlemleri almaya koyulduk. zmirden elektronik kap kilitleri ve güvenlik kameras gibi önleyici önlemler sipari ettik. Bu süreçte annemin burada olmamasnn iyi olacan düünerek bugün, yani 12 ekim pazartesi günü için Bodrum havalimanndan Ankaraya anneme uçak bileti aldk. Bir haftalna sevdii arkadalarnn yanna gidecekti. Biz de bu arada evimizin etrafndaki güvenlik önlemlerini kuvvetlendirecektik.

Didim ve Aydn civarndaki yetkili tüm kurumlar devrede. Evimiz ve çevresindeki güvenlik kameralarn tek tek aryoruz bir sonuca varmak umuduyla. Lütfen dualarnz eksik etmeyin.

Ana Sayfaya Git