Güroymak ve Malazgirt Belediye Eşbaşkanları gözaltına alındı

Belediyelere yönelik operasyonlar devam ediyor.

Haberler 18.11.2016 - 13:52 Son Güncelleme : 18.11.2016 - 14:01

Muun Malazgirt ilçesinin DBPli e Belediye Bakanlar Halis çokun ve Memnune Söylemez ile Bitlisin Güroymak Belediyesi e bakanlar düzenlenne operasyonlar kapsamnda yakalanarak gözaltna alnd.

Belediyelere yönelik bugün de operasyonlar vard.

Emniyet Müdürlüü Terörle Mücadele Müdürlüü ekipleri, bugün sabah saatlerinde Malazgirt e Belediye Bakanlar Halis çokun ve Memnune Söylemezi evlerinde gözaltna alnd. Güvenlik kuvvetleri de belediyeye giri çklar kontrol altna ald ve arama yapt.

LçEDE GEN GÜVENLK ÖNLEMLER ALINDI

E Bakanlarn gözaltna alnmas nedeniyle Malazgirt ilçesinde geni güvenlik önlemleri alnd. Emniyet Müdürlüüne götürülen belediye yöneticilerinin sorgusu sürüyor.

GÜROYMAK BELEDYES E BAKANLARI DA GÖZALTINDA

Bitlis Güroymakta Cumhuriyet Basavclnca terör örgütü PKK/KCKya yönelik yürütülen soruturma çerçevesinde l Emniyet Müdürlüü Terörle Mücadele ubesi ekipleri tarafndan baz adreslere e zamanl operasyon düzenlendi.

Operasyonda gözaltna alnan Güroymak Belediyesi e bakanlar Mehmet Emin Özkan ve Semaye Ata ile lhan Aksoy, Sddk Tademir ve Hamza Özkan emniyete götürülürken, baz adreslerdeki aramalarn ise devam ettii belirtildi.

Ana Sayfaya Git