Güvenli hizmet!

Kayapınar Belediyesi, Diyarbakır’da ilk TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesini aldı

Haberler 04.02.2021 - 00:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr merkez Kayapnar Belediyesi, Hizmet Sektörü için Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Klavuzunda istenen tüm kriterleri salayarak Türkiyede 9, Diyarbakrda ilk TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesini alan belediye oldu.

Kayapnar Belediyesi, tüm dünyay etkisi altna alan covid-19 salgn ile ilgili olarak gerek darda gerekse de hizmet binasnda mücadelesini sürdürüyor.

Salgn ile mücadele kapsamnda Kayapnar Belediye Bakanl ana hizmet binasnda Covid-19 salgnnn önlenmesine yönelik olarak uygulanan faaliyetler kapsamnda, Türk Standartlar Enstitüsü (TSE) tarafndan yaynlanan Hizmet Sektörü için Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Klavuzu esas alnarak tüm önlem, faaliyet ve kontroller tanmland.

Kayapnar Belediyesi, TSEnin yaymlad klavuz dorultusunda yaplan faaliyetlerin belgelendirilmesi amacyla TSE Diyarbakr Belgelendirme Müdürlüüne bavurdu. Bavurunun ardndan TSE Uzmanlar tarafndan belediye hizmet binasnda Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi denetimi gerçekletirildi.

TSE COVD-19 GÜVENL HZMET BELGES

Yaplan denetim sonucunda ilgili klavuzun istedii tüm kriterleri salayan Kayapnar Belediyesi, TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesini almaya hak kazand. Böylelikle, belediye ana hizmet binasnda salgnn yaylmnn önlenmesi ve belediye personeli ile vatandalarn korunmas amacyla alnan tedbirler ve bu kapsamda yaplan çalmalarn belgelendirilmesi TSE tarafndan gerçekleerek, Kayapnar Belediyesi Güvenli Hizmet salayan kamu kurumlar arasnda yer ald.

Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koç, düzenlenen törenle Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesini TSE Diyarbakr Müdürü Mehmet Gençten ald.

Koç, Kayapnar Belediyesinin TSEden Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesini Türkiyede 9, Diyarbakrda ise ilk alan Belediye Bakanl olduunu hatrlatarak, TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi kapsamnda Belediyemizce alnan önlem ve uygulamalarn, salgn dönemi boyunca sürekliliinin salanmasna yönelik çalmalarmz hepimizin sal açsndan sizlerin de gayretleri ve destekleri ile devam edecektir. diye konutu.

Ana Sayfaya Git