Güvenlik görevlisinin banka vurgunu

Güvenlik görevlisi, çalıştığı bankadan çaldığı 4,5 milyon lirayla Ukrayna'ya kaçtı

Haberler 31.12.2020 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sivasta özel bir banka ubesinde güvenlik görevlisi olarak çalan M.ç. iddiaya göre zimmetine geçirdii 3,5 milyon lirann yan sra kasadan da 1 milyon liray alarak toplam 4,5 milyon lira ile Ukraynaya kaçt.

Olay, geçen hafta kent merkezindeki özel bir banka ubesinde yaand. Banka ubesinde 15 yldr güvenlik görevlisi olarak çalan M.ç., iddiaya göre sahte imza kullanarak müterilerin hesabndan 3,5 milyon liray zimmetine geçirdi. Kendisinde bulunan anahtarla bankann kasasndan da 1 milyon lira çalan M.ç., toplam 4,5 milyon lira ile kayplara kart. Banka yetkilileri durumu fark ettikten sonra polise bildirdi. Polis ekipleri üpheliyi yakalamak üzere harekete geçerken M.ç.nin Ukraynaya kaçt belirlendi. Olayla ilgili soruturma balatld.

BANKA YANINDAK DÜKKANIN SAHB: KENDSNDEN BEKLEMEZDK

Sivasta, çalt özel bankann ubesinden ald 4,5 milyon lira ile Ukraynaya kaçan güvenlik görevlisi Mustafa ç.nin, çevresinde iyi biri olarak tannd örenildi. Toptanclar Sitesindeki banka ubesinin yannda oto ykamac dükkan bulunan Samet Arslan, Mustafa aabey, bizim komumuz. Bize gelir, yemek falan da yerdik. Hiç beklemezdik kendisinden. üpheli bir hareketi yoktu ama son dönemlerde biraz durgundu. Nereye gittiini bilmiyoruz. Yurt dna gittii söyleniyor. Öyle fazla bir ey konumazd dedi.

Ana Sayfaya Git