Güvercinleri için 2 ev kiraladı

ERZURUMLU Gazi Yavuz Erzincanlı, beslediği 40 evcil güvercini için iki ayrı ev kiraladı. Özel olarak dizayn edilen evlerde güvercinleriyle yakından ilgilenen 4 çocuk babası Yavuz Erzincanlı, ailesinin yaşadığı eve gösterdiği ilgiyi kuşlarının yaşadığı eve de gösteriyor.

Haberler 12.02.2018 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda vatani görevini yaparken 1985 ylnda geçirdii trafik kazas yüzde 60 görme kayb yaayan ve gazi olan Erzurum Güvercin Federasyon Bakan Yavuz Erzincanl, çocukluundan itibaren güvercin besliyor. Kularn fiyatnn 10 liradan balayp 5 bin liraya kadar yükseldiini söyleyen Erzincanl ku sevgisinin tarif edilemeyeceini söyledi.

DYARBAKIRDA ASKERLK YAPINCA

Erzurumda bine yakn güvercin besleyen olduunu vurgulayan Erzincanl, Herkesin içinde bir havyan sevgisi vardr. Kendimi bildim bileli güvercin besliyorum. Güvercinlerimin yannda olduum zaman huzu buluyor ve stres atyorum. Askerde gazi oldum ve birçok skntlar yaadm. Güvercinler sayesinde skntlarn üstesinden geldim. Bu sevgi bir tedavi gibidir. Birçok arkadam kumar ve alkol bamllndan güvercin besleyerek kurtuldu diye konutu.

Eskiden güvercinleri evinin çat katnda veya bodrumunda beslediini sözlerine ekleyen Yavuz Erzincanl, kentsel dönüüm nedeniyle evlerinin yklp ehir merkezine tannca güvercinleri için iki tane ikier katl eski Erzurum evlerinden kiralamak zorunda aldn belirtti.

Ana Sayfaya Git