Hırsızlara Rögar Dayanmıyor

Bingöl'de hırsızlar tarafından sürekli çalınan ve araç geçişlerinde gürültü kirliğine sebebiyet veren demir döküm rögar kapakları, kırılmayan plastik kapaklarla değiştirilmeye başlandı.

Haberler 23.08.2017 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingölde Belediye, çalnan ve gürültü çkaran rogar kapaklar ile ilgili yeni bir önlem almaya balad. Kentte üstyap çalmalarn sürdüren belediyeye bal ekipler, rögar kapaklarnn çalnmamas ve gürültü çkarmamas için 50 tona dayankl krlmayan plastik kapaklar kullanmaya balad. çalmalar kapsamnda ilk önce Genç, Hastane, nönü, Hürriyet ve Kültür Caddelerinde bulunan rögar kapaklarn deiimine baland bildirildi.

Yeni kapaklar 50 tonluk basnca dayankl

lk etapta 5 cadde üzerinde rögar kapaklarnn deieceini belirten Belediye Bakan Yücel Barakazi, Hrszlar tarafndan sürekli çalnan ve araç geçilerinde gürültü kirliine sebebiyet veren demir döküm rögar kapaklarn deitiriyoruz. çalma kapsamnda be caddemizde bulunan 250 rögar kapa deitirilecek. Bugün itibariyle balayan çalmalar Kurban Bayram öncesine kadar tamamlanacak. Yeni rögar kapaklar faydal olursa önümüzdeki yl kent genelinde tüm rögar kapaklarn yenileyeceizdedi.

Bakan Barakazi, yeni plastik kapaklarn erimediini ve krlmayan plastik kapaklar olduunu belirterek, 50 tonluk basnca dayankl olduunu kaydetti.

Ana Sayfaya Git