Hacı Ziyaretinden Dönerken; 3 Ölü!

Karaköprü ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan Mehmet Emin ile oğulları Reşit ve Ömer Kahraman, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Baba ve çocuklarının cenazeleri, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumundaki işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Kahraman ailesinin Yusuf Kuyu Mahallesi'ndeki hacı ziyaretinden döndükleri öğrenildi.

Haberler 17.09.2018 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karaköprü ilçesinde iki otomobilin çarpmas sonucu yaralanan ve hastanede tedavi altna alnan Mehmet Emin ile oullar Reit ve Ömer Kahraman, müdahaleye ramen kurtarlamad. Baba ve çocuklarnn cenazeleri, anlurfa Adli Tp Kurumundaki ilemlerinin ardndan yaknlarna teslim edildi. Kahraman ailesinin Yusuf Kuyu Mahallesindeki hac ziyaretinden döndükleri örenildi.

Otomobille çarpan takside bulunan Emin Karaman (65) ile oullar Ömer ve Reit Karaman, ar yaral olarak kaldrldklar hastanede yaamn yitirdi.

Kaza, dün gece anlurfa-Diyarbakr karayolunun 18inci kilometresinde meydana geldi. brahim Halil Karamann kulland 63 T 0260 plakal taksi ile kar yönden gelen sürücüsünün kimlii belirlenemeyen 33 DZY 42 plakal otomobil, Kabahaydar kavanda kafa kafaya çarpt. Kazada, araçlarda bulunan 5 kii yaraland. Yarallar, ihbarla gelen salk görevlilerince olay yerinde yaplan ilk müdahalenin ardndan kentteki hastanelere götürüldü. Farkl hastanelerde müdahale edilen yarallardan Emin Karaman ile oullar Reit ve Ömer Karaman doktorlarn çabasna karn kurtarlamad. Hacdan gelen yaknlarn ziyaret ettikten sonra kent merkezindeki evlerine döndükleri örenilen baba ile 2 olunun cesetleri, otopsi için morga konulurken, dier olu olan taksinin sürücüsü brahim Halil Karamann da hayati tehlikesinin sürdüü belirtildi.

OTOPSLER TAMAMLANDI

Hastanede yaamn yitiren Emin Karaman (65) ile oullar Ömer (20) ve Reit Karamann (45), Adli Tp Kurumundaki otopsileri tamamland. Baba ve 2 olunun cenazeleri, ilemlerinin ardndan topraa verilmek üzere yaknlarna teslim edildi.

Ana Sayfaya Git