Hacklendi! Mustafa Erdoğan Haticeyi davet etti, Hatice Mustafa Erdoğan'ı ayakta alkışladı

Gülben Ergen'in eski eşi Mustafa Erdoğan ile Hatice arasındaki mesajlaşma geçtiğimiz günlerde deşifre edildi. Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, .geçtiğimz Mayıs ayından itibaren Hatice'yi yakın metrajda takip etiiği iddia edilmekteydi.

Haberler 09.08.2017 - 02:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gülben Ergenin eski ei Mustafa Erdoan ile Hatice arasndaki mesajlama geçtiimiz günlerde deifre edildi. Anadolu Atei Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoan, .geçtiimz Mays ayndan itibaren Haticeyi yakn metrajda takip etiii iddia edilmekteydi. Mustafa Erdoan ve Hatice arasndaki mesajlamann ortaya çkmas akabinde Erdoan açklama yapt. Erdoan, Hatice gösterimize geldi, arkadaça mesajlatk dedi..

Haticenin, sosyal medya hesabndan Mustafa Erdoan etiketleyerek yapt açklama öyle:

Arkadalar ben iinde gücünde salkl yaam tarzyla sporuyla düzenli hayati insanlara olan sevgisiyle ve aile deerlerine önem veren kiiliiyle bilen biriyim. Beni Mustafa Erdoan beyle çkan bu haberlertalihsiz bir olayn patlamasyla gündeme gelmitir! Instagram adresim hacklendi iki hafta önce ve bu mesajlar szdrlm medyaya. Lütfen biraz duyarl olalm bilip bilmeden yorum yapmayn. nsanlar karalamak saniyelik bir durum ama o karay temizlemek zor olsa gerek. Mesajlarda arya kaçan iki taraf da zora koan bir üslup yok. Ben Mustafa beyin gösterisini de izledim, ayakta alkladm. Kendisi sayg duyduum bir insandr. Böyle bir eyi Reklam olarak düünmem bile aldm aile terbiyesine ters. Burada bir ayp varsa, insanlarn sosyal medyalarn ele geçiren ahlaksz, ucube diye tarif edeceim. Bunun baka bir açklamas olamaz. Hepimizin bir ailesi ve ona uygun aile yaantlarmz var. Yapmay yazktr, günahtr. Benim bu dünyada bir babam bile yokken bir yanm yarmken ve attm her admda ailemi, deer yarglarm düünüp öyle atyorken, biraz saduyu bu inann zor deil biraz empati, biraz vicdan. Magazinci arkadalarm asla suçlamyorum, bende magazinci olsam böyle bir haberi yapmaktan kaçnmam; ama bu haberler siz deerli halka ulatnda herkes ölçülü ölçüsüz konuuyor yazyor. Lütfen biraz saduyu.

HARBYEY SALLAYACAK

MUSTAFA Erdoan yönetimindeki Anadolu Atei Dans Topluluu, 16nc yl özel gösterisiyle Harbiye Açkhavada izleyiciyle buluacak.

14 Austostaki gösterileri için aylardr titizlikle çalan ekip, 4 kuak bir arada sahneye çkacak. Kurulduu günden bu yana sahne alan dansçlardan, 6 yandaki yeni üyelerin de dahil olduu dev kadro renkli bir ov sunacak.

OCAK AYINDA ERGEN AçIKLAMASI

Mustafa Erdoan çocuu Atlasn 10. doum günü sonras basn mensuplarnn sorularn yantlad. Gülben Ergenle baracaklar yönündeki sorularn da yantlayan Erdoan, eski ei Ergenle ilgili u açklamay yapt: çocuklarmn annesidir, çok iyi arkadaz. Bunun dnda ilikimiz sadece çocuklar üzerine Her gün bir eyler duyuyorum onun evine yerletiime dair ama arkadaz iyi bir annedir Hepsi de bu Mustafa Erdoann doum gününden paylat fotoraflarda Gülben Ergene yer vermemesi de dikkatlerden kaçmad. Buna ramen Gülben Ergenin sosyal medya hesabn takip edenler ikilinin birlikte karelerine denk geldi.

Ana Sayfaya Git