Hakan Şükür'ün babası hakkında flaş tutukluluk kararı

Hakan Şükür'ün babası Servet Şükür sağlık sorunları sebebiyle hapiste yatamayacak durumda ve ev hapsine çarptırıldı

Haberler 26.11.2016 - 01:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hakknda tutukluluk karar bulunan Hakan ükürün babas Servet ükürün salk sorunlar sebebiyle tutukluluk süreci ile alakal gelimeler yaand. Evde hapis cezasna çarptrld.

Sakaryada FETÖ soruturmas kapsamnda tutuklanan Hakan ükürün babas Selmet ükür ile Adil Öksüzün kaynvalidesi Hatice Yldrm, salk sorunlar nedeniyle ev hapsi kararyla tahliye edildi.

Sakaryada FETÖ/PDY soruturmas kapsamnda 16 Austosta tutuklanan Hakan ükürün babas 74 yandaki Selmet ükür ile 2 Eylülde tutuklanan FETÖnun Hava Kuvvetleri mam Adil Öksüzün kaynvalidesi Hatice Yldrmn salk sorunlar olmas ve sk sk tedavi için hastaneye kaldrlmalar nedeniyle tutukluluklar incelendi. Selmet ükür ile Hatice Yldrmn yalarnn ilerlemi olmas, salk durumlaryla ilgili olarak Sakarya Eitim ve Aratrma Hastanesinin yüksek tansiyon, ar eker hastas olmalar yönünde salk raporu vermesi üzerine Sakarya Sulh Ceza Mahkemesi, ev hapsi ile tahliye edilmeleri yönünde karar verdi.

ELEKTRONK KELEPçEYLE TAKP EDLECEKLER

Akam saatlerinde alnan kararn ardndan Selmet ükür ve Hatice Yldrmn tahliye kararlar Sakarya Cezaevine gönderildi.

Tahliye süresince Selmet ükürün Adapazar, Hatice Yldrmn ise Akyazdaki evlerinde kalacaklar ve elektronik kelepçe ile de sürekli olarak takip edilecekleri örenildi.

Ana Sayfaya Git