Hala iz yok!

Tunceli'de, 5 Ocak'tan bu yana haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku (21) ile 17 Mart'ta Munzur Nehri'nde kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'in (36) bulunması için sürdürülen arama çalışmalarında dün de sonuç alınamadı.

Haberler 14.04.2020 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

5 Ocaktan bu yana kendisinden haber alnamayan Munzur Üniversitesi çocuk Geliimi Bölümü 2nci snf örencisi Gülistan Doku ve eitim srasnda bulunduu botun yan yatmas sonucu kaybolan Jandarma Uzman çavu Ylmaz Günein aranmasna dün de devam edildi. Ekipler, Munzur Nehri ve kysndaki arama çalmalarnda bugün de bir ize rastlamad.

Gülistan Dokunun arand bölgede olan ablas Aygül Doku, kardeinin bulunmas için yardm çarsnda bulunarak, Gülistan bu suda olsayd bir ekilde bulunurdu. Tam 100 gün oldu Gülistan kardeimizden haber alamam durumdayz. Yakn zamanda yine bu baraj gölünde Esma Klçarslan isimli bir genç kzn cansz bedeni 17 gün sonra ierek suyun yüzeyine vurmu ve bulunmutu. 100 gündür burada arama çalmas yapan arama ekipleri içinde yer alan JAK, JÖAK, ve AFAD ekiplerinin ortak düüncesi Gülistann bu suda olmad yönünde. Esma Klçarslann cansz bedeninin kendiliinden su yüzeyine çkmas bu olasl güçlendiriyor artk dedi.

YÜZLERCE K AYLARDIR ARIYOR

Abla Doku, Gülistann cansz bedeninin bulunmad her gün ufak da olsa bir umut beslediklerini ama kaybetmekten de korktuklarn belirterek, unlar söyledi: Bizim aile olarak ilk günden beri bir tek üphe ettiimiz kii vard o da Gülistann erkek arkada Z.A. Biz diyoruz ki keke Gülistann erkek arkadann üzerine gidilseydi. Biz tam 100 gündür bekliyoruz daha kaç gün beklememiz gerekiyor. Artk birileri bize el uzatsn, 100 gündür burada bekliyoruz. Önce dedik belki Gülistan burada atlamtr, atlam ise neden burada cesedi çkmad yüzlerce ekip aryor 100 gündür. Lütfen artk sesimizi duyun, eer suda ise cesedini bize verin, suda bulunmuyorsa üpheliler ortada. Onlar hakknda ilem yapn. Bizim aile olarak dayanacak sabrmz kalmamtr. Gülistan suda çkmad her gün içimizde bir umut var ama sessizlikte bizim Gülistan kaybettiimiz korkusunu getiriyor. Biz Gülistan kayp deil demiyoruz, biz Gülistan yayor demiyoruz, biz Gülistan Kaybettirdiler diyoruz. Özellikle Esma kardeimizin cansz bedenin 17 günde su yüzüne çkmasyla ailemizin kaygs Gülistann kaybedildii yönünde.

Ana Sayfaya Git