Hamile kızını başkasına kaçtığı iddiasıyla bıçakladı

Adana’da İsa D. (56), başka bir erkeğe kaçtığını öne sürdüğü evli ve hamile kızı Ümmü Gülsüm A.'yı (24) evine getirip boynundan bıçakladı. Ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesi sürerken, İsa D., olay yerinde gözaltına alındı.

Haberler 19.08.2021 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, saat 14.30 sralarnda Yüreir ilçesi 19 Mays Mahallesindeki bir evde meydana geldi. ddiaya göre, evli ve hamile olan Ümmü Gülsüm A., eini terk edip baka birine kaçt. sa D., kz Ümmü Gülsüm A.y kaçt yerden alp kendi evine getirdi. Baba kz evde tartmaya balad. Tartmann büyümesi üzerine sa D. kzn darbetti. sa D., daha sonra da mutfaktan ald bçakla kzn boazndan yaralad. Evdekilerin ihbar üzerine adrese, polis ve salk ekipleri yönlendirildi. Ümmü Gülsüm A., ar yaral halde, ambulansla önce Yüreir Devlet Hastanesine, buradaki müdahalenin ardndan da Adana ehir Hastanesine sevk edildi. Tedaviye alnan Ümmü Gülsüm A.nn hayati tehlikesinin sürdüü örenildi.

sa D. ise Yüreir Aile çi ve Kadna iddetle Mücadele Büro Amirlii ekiplerince, olay yerinde gözaltna alnd. Salk kontrolü için Adli Tp Kurumuna götürülen üpheli, daha sonra emniyete getirildi. Polis, olayla ilgili soruturma balatt.

Ana Sayfaya Git