Hamile köpeği çalınan hayvansever hırsıza seslendi

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanlığı önünde gebe golden cinsi köpek çalındı. Oda Başkanı Mehmet Yüksel, hırsıza seslenerek köpeği getirdiği taktirde maddi hediye ve köpek vereceğini söyleyerek çağrıda bulundu.

Haberler 20.05.2022 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Alnan bilgilere göre, 17 Mays günü Kayapnar ilçesi Diclekent Mahallesi 75 metrelik yol üzerinde Diyarbakr Kuyumcular ve Sarraflar Odas (DKO) Bakanlna ait golden cinsi gebe köpek, gece saatlerinde bir hrsz tarafndan çalnd. Oda Bakan Mehmet Yüksel, köpein gebe olduunu, hrszn bunu bilmemesinden köpein zarar görebileceini belirterek endie duyduklarn ifade etti. Bakan Yüksel, hrsza seslenerek, içinde hayvan sevgisi varsa ona köpek hediye edeceini ve maddi olarak da hediye vereceini dile getirerek çarda bulundu.

GÖTÜREN, GETRSN ONA MADD ANLAMDA HEDYE DE VERECEM

Kuyumcular Odas Bakanl önünde seve can gebe golden cinsi köpekleri olduunu söyleyen Bakan Yüksel, 17 Maysta gece saat 01.00 civarnda birisini gelip çaldn ve kamera tespitinde bunu gördüklerini kaydetti. Köpee zarar verebilirler diye korkular olduunu dile getiren Yüksel, Gebedir, bunun karnnda yavrular var. Zarar verebilirler. Buradan sesleniyorum. Kim görürse ve hrsza da sesleniyorum; o canmz gebedir, lütfen buraya getirin. Evladmza, canmza zarar vermeyin. çok üzülüyoruz. Biran önce o canmz buraya getirin. Onun manevi deeri vardr. Allahn var ettii can olduu için bir sevgimiz var. Bunlara asla zarar vermesinler. Onu buraya getirsinler, yaknda doum yapacak. O çalan ne amaçla çalm? nallah kötü niyetle götürmemi. Eer bir sevgisi varsa canllara kar, onu beslemek istiyorsa gelsin ona benzer bir can hediye edeyim. Evinde, yuvasnda onu beslesin. Kötü niyetliyse ondan korkuyoruz, gebe olduunu da bilmez. Hayvann bana bir ey gelebilir. Bize alm ve personeller hepsi onu çok seviyor. Bakan olarak götüren getirsin ona maddi anlamda hediye de vereceim dedi.

Ana Sayfaya Git