Hastanede son dakika yangın! 1 hasta yanarak can verdi

Adana'da, Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde son dakika yangın paniği, Adana'da hastane de çıkan yangın da bir hasta yanarak can verdi.

Haberler 10.07.2017 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanada, Dr. Ekrem Tok Ruh Sal ve Hastalklar Hastanesinde son dakika yangn panii, Adanada hastane de çkan yangn da bir hasta yanarak can verdi.

Olay, çukurova lçesi Belediye Evleri Mahallesi Turgut Özal Bulvar üzerinde bulunan Adana Dr. Ekrem TokRuh Sal ve Hastalklar Hastanesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz nedeni belli olmayan bir sebepten dolay, hastanede tedavi gören Kerim Kayann bulunduu odada yangn çkt. Hastane personelinin ihbar üzerine olay yerine çok sayda itfaiye ekibi sevk edildi. tfaiye ekibi yangn ksa sürede söndürürken, Kayann cansz bedeniyle karlat. Kayann cenazesi otopsisi yaplmak üzere Adana Adli Tp Kurumu morguna kaldrld. Yetkililer yangnn çk nedenini aratryor.

Öte yandan, Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sal ve Hastalklar Hastanesinde çkan yangn görüntülemek isteyen gazeteciler ile hastane görevlileri arasnda gerginlik yaand.

Ana Sayfaya Git