Hatay'da freni boşalan TIR, 10 araca çarptı: 5 ölü, 15 yaralı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, freni boşalan TIR'ın 10 araca çarpması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaşamını yitirdi, 15 kişi de yaralandı. Öte yandan kazadan hemen önce cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler ortaya çıktı.

Haberler 03.04.2020 - 00:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, saat 14.30 sralarnda, Deniz Er Eitim Alay karsndaki polis noktasnda meydana geldi. Sürücüsünün kimlii ve plakas bilinmeyen TIR, freni boalnca kontrolden çkp, uygulama noktasnda duran 10 araca çarpt. TIR, daha sonra yol kenarndaki spor salonunun giriine çarparak, durdu. hbar üzerine kaza yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi, çevreden çok sayda kii de yardma kotu. Kazada araçlarda bulunan 5 kiinin hayatn kaybettii, 15 kiinin de yaraland belirlendi. Salk görevlileri, yarallar ilk müdahalelerinin ardndan ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldrd. 5 kiinin cansz bedeni ise morga götürüldü. Kazayla ilgili soruturma balatld.

Öte yandan kazadan hemen önce cep telefonu kamerasna yansyan görüntüler ortaya çkt. Görüntülerde, hzla giden TIR sürücüsünün, önündeki sürücülere uzun uzun korna çald duyuldu.

Ana Sayfaya Git