Hava sıcaklığı yerine şiddetli yağmura bırakacak

Hava sıcaklığının yükselmesi ve adeta boğucu kıvamında hava şartları akabinde sert yağmurlara yerini bırakacağı açıklaması meteoroloji tarafından son dakika açıklandı.

Haberler 04.06.2017 - 15:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hava scaklnn yükselmesi ve adeta boucu kvamnda hava artlar akabinde sert yamurlara yerini brakaca açklamas meteoroloji tarafndan son dakika açkland.

Meteoroloji Genel Müdürlüü, Ege bölgesi ve Marmarann güney kesimlerinde kuvvetli ya beklendiini duyurdu. Meteorolojiden yaplan açklamada, kuvvetli ya nedeniyle ani sel, su baskn, yldrm ve ulamda aksamalar gibi olumas muhtemel risklere kar uyarda bulunularak, öyle denildi:

Yaplan son deerlendirmelere göre; Yalarn bugün (04.06.2017) zmir, Manisa, Uak, Denizli, afyonkarahisar, Kütahya, çanakkale, Balkesir, Bilecik ve Eskiehir çevreleri ile Bursann güneyi, Burdurun bats ve Ispartann kuzeyinde yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) saanak ve gök gürültülü saanak yalar eklinde olmas beklendiinden yaanabilecek (su baskn, ani sel, ulamda aksamalar, yerel dolu ya, ya annda kuvvetli rüzgar vb.) olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olunmas gerekmektedir.

Ana Sayfaya Git