Hayır Acun ile ben evleneceğim

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşu birlikteliği yıllara damgasını vuran aşk ta son dakika gelişmelerin yaşandığı öğrenildi. Acun Ilıcalı'nın sosyal edya fenomeni sevgilisi Şeyma Subaşı, resmine yapılan bir yoruma adeta köpürdü

Haberler 01.06.2017 - 14:54 Son Güncelleme : 01.06.2017 - 15:56

Acun Ilcal eyma Subau birliktelii yllara damgasn vuran ak ta son dakika gelimelerin yaand örenildi. Acun Ilcalnn sosyal edya fenomeni sevgilisi eyma Suba, resmine yaplan bir yoruma adeta köpürdü. Takipçisinin eyma Subaya Acun Ilcal ile ben evleneceim sözlerine ise tepki ar oldu. TV8 kanal sahibi Acun Ilcalnn sevgilisi eyma Suba, Acunla ben evleneceim diye mesaj atan takipçisini Instagramdan ifa etti.

Sosyal medyada yeri geldi mi sözünü esirgemeyen eyma Suba, Eylülde evlenecei müstakbel ei Acun Ilcal ile ilgili mesaj gelince dayanamayp takipçileriyle paylat. Acunla ben evleneceim diyen takipçisine Acyorum sana der gibi cevap verdi.

SZN GB NSANLARI GÖRÜNCE ÜZÜLÜYORUM

eyma Suba, takipçisinin sosyal medya hesabndan yollad Acun ile ben evleneceim mesajn ifa edip Sizin gibi insanlar görünce üzülüyorum diyerek resmen acd.

Eylülde evlenecek olan eyma Suba ve Acun Ilcal, vakitlerinin büyük bir çounluunu birlikte geçiriyor. Suba, yapt son paylamla akn bir kez daha ortaya koydu. Acun Ilcalnn doum gününü, çektii ksa bir video ve yi ki domu benim dünyam. En büyük mutluluk sebebim ve yarim yi ki dodun Acun sözleriyle kutlayan eymann bu paylam ksa sürede 700 binin üzerinde görüntülenme ve bir o kadar da beeni ald. eyma daha sonra da pasta kesilirken ve Dominikte kutlama yaplrken çekilmi fotoraflar da paylat

apmc Acun Ilcalnn sevgilisi eyma Suba, Instagram hesabndan gelinlikli fotoraf paylam ve evleneceini söylemiti. Acun Ilcal ise evleneceklerini yineledi. çift eylül aynda dünyaevine girecek.

Ana Sayfaya Git