HDP'li Pervin Buldan Diyarbakır Adliyesi'nde

HDP'li Pervin Buldan Dİyarbakır'a geldi. TBMM Başkanvekili ve HDP İstanbul Milletvekili Pervin Buldan, hakkında açılan dava ile alakalı olarak İstanbul'dan Diyarbakır'a geldiği ve sonrasında da Dİyarbakır adliyesine gittiği öğrenildi.

Haberler 13.06.2017 - 01:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HDPli Pervin Buldan Dyarbakra geldi. TBMM Bakanvekili ve HDP stanbul Milletvekili Pervin Buldan, hakknda açlan dava ile alakal olarak stanbuldan Diyarbakra geldii ve sonrasnda da Dyarbakr adliyesine gittii örenildi.

Diyarbakr Valiliinden yaplan açklamada, 26. Dönem HDP Milletvekili Buldann kentteki otele girii srasnda, silahl terör örgütü üyelii suçundan hakknda arama karar bulunduunun tespit edildii, bu kapsamda kendisine gerekli tebligatn yaplmas üzerine aracyla Diyarbakr Adliyesine intikal ettii belirtildi.

Adli mercilerce gerekli tahkikata balanld kaydedilen açklamada, Baz basn-yayn organlarnda HDP Milletvekili Buldann emniyet güçleri tarafndan gözaltna alnd eklinde haberler yer almtr. Söz konusu milletvekiliyle ilgili herhangi bir gözalt ilemi yaplmam olup, haberler gerçei yanstmamaktadr. ifadelerine yer verildi.

Buldann ifade verme ilemi sürüyor.

Ana Sayfaya Git