HDP'li vekilde virüs tespiti!

Meclis'te bir milletvekilinde koronavirüs tespit edildi

Haberler 27.06.2020 - 10:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HDP, TBMMde partilerinden bir milletvekilinde koronavirüs tespit edildiini duyurdu.

HDP Grup Bakanvekilleri Hakk Saruhan Oluç ve Meral Dani Betan imzasyla yaplan yazl açklamada, partide bir milletvekilinde koronavirüs tespit edildii ve tedavi altnda olduu belirtildi. Açklamada, koronavirüs salgnnn etkilerinin bir süredir Mecliste de artarak görüldüüne dikkat çekilerek öyle denildi:

BR VEKLDE VRÜS TESPT

Grup salonumuzun da bulunduu katta bir temizlik personelinin enfekte olduu, hafta banda tespit edilmitir. Bunun ardndan çay oca, kat personeli, danmanlar ve milletvekillerinin test yaptrmalar karar alnmtr. Bu kapsamda yaplan ilk testlerde maalesef bir vekilimizin de enfekte olduu anlalmtr. Kendisi u anda doktor kontrolü altndadr, salk durumu iyiye gitmektedir. Bu konuda bulan artmamas için maske, fiziki mesafe ve hijyene dikkat etme tedbirlerinin aksatlmakszn hem Mecliste hem de Meclis dnda uygulanmas konusunda kararl ve özenli olmaya devam edeceiz.

CHPDEN MLLETVEKLLERNE MESAJ

CHP TBMM grup yönetimi de TBMMdeki Covid-19 vakalar nedeniyle, milletvekillerinden, personellerini evden çaltrmalarn istedi. Milletvekillerine gönderilen mesajda, TBMMdeki Covid-19 vakalar nedeniyle milletvekili personelinin evden çalmalarnn salanmasnn uygun olaca deerlendirilmektedir denildi.

Ana Sayfaya Git