Hem halay hem temizlik

Parkta halay çekerek çalışan temizlik işçisi çevresindekilere neşe saçıyor

Haberler 24.10.2020 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirt Belediyesi temizlik personeli 24 yandaki Faruk Atla, parkta halay çekip temizlik yaparak çevresindekilere nee saçyor

çocuk yata geçirdii bir kaza sonucu ortopedik engelli olarak yaamn sürdüren Atla, lise eitimini yarda brakarak uzun süre yatalak babasna bakt.

Evlenen Atla geçimini salamak için bir süre günlük ilerde ve inaatta çalt.

Einin önerisi üzerine düzenli bir i hayali ile Siirt Belediyesine bavuru yapan Atla, Park ve Bahçeler Müdürlüünde 3 ay önce kura ile ie alnd.

Düzenli bir ie kavuan, evinin geçimini salamann yan sra kardelerine de destek olan Atla, görevlendirildii ahinbey çocuk Dünyas Parknda çevreyi temizlerken cep telefonundan çald müzik eliinde halay çekiyor, vatandalara kolonya ikram ediyor.

Atlan, neeli tavrlar, iini mutlulukla yapmas hem moral veriyor hem de vatandalardan takdir topluyor.

Belediye personelinin sosyal medyada paylalan, temizlik yaparken halay çektii görüntüler de ilgi görüyor.

SA OLSUNLAR ELMDEN TUTTULAR, BEN E ALDILAR

Atla, bu zamana kadar günlük iler yaptn, Türk Kzlay Siirt ubesi ve Siirt Gençlik Merkezinde gönüllü olarak faaliyetlerde bulunduunu söyledi.

Personel alm yaplacan örenince Belediyeye bavurduunu ifade eden Atla, 3 ay önce kura ile yllardr hayalini kurduu sürekli bir ie kavutuunu belirtti.

Atla, huzurla çalp evine ekmek götürmenin mutluluunu yaadn anlatarak, Sabah namazndan sonra temizlik yapmaya balyorum. imi severek yapyorum. Akla evkle yaptm i çevredeki esnaf ve vatandalarn da dikkatini çekiyor. dedi.

Emei geçen herkese teekkür ediyorum. Sa olsunlar elimden tuttular, beni ie aldlar. Onlar mahcup etmemek için elimden geleni yapyorum. diyen Atla, görevini hakkyla yerine getirmek için gayretle çaltn aktard.

M SEVEREK YAPMAYA DEVAM EDECEM

Atla, topluma iyi bir hizmet sunmak için erkenden ie baladn, parkta temizlik yaptn, güler yüzle kolonya ikramnda bulunduunu ifade ederek herkesin görevini en iyi ekilde yerine getirmesi gerektiini belirtti.

Halay çekmeyi ve müzik dinlemeyi çok sevdiini, hobilerini mesleiyle bütünletirerek iini daha elenceli hale getirdiini anlatan Atla, Müzik dinlemek benim için farkl bir duygu. Halay çekiyor, iime daha çok konsantre oluyorum. diye konutu.

Atla öyle konutu:

Müzik iimin bir parças haline gelmi. Hatta çocuklar bata olmak üzere baz vatandalar da gelip halay çekiyor. Halay çekerken temizlik yaptm görüntünün sosyal medyaya yansdn bir arkadamdan örendim ve çok mutlu oldum. imi severek yapmaya devam edeceim.

N BU KADAR SEVEREK YAPMASI çOK HOUMUZA GDYOR

Vatandalardan Murat Yolcu, her sabah ie giderken evlerinin karsndaki parkta görev yapan Atlan neeli tavrlarnn dikkatini çektiini söyledi.

Atlan görevini en iyi ekilde yerine getirdiine ahit olduklarn dile getiren Yolcu, Müzik eliinde temizlik yapyor. ini bu kadar severek yapmas çok houmuza gidiyor. Temizlii de güzel yapyor hem de müzik dinleyerek, keyif alyor. Hatta sosyal medyada görüntüsünü gördüm, çok sevindim. Bir insann hangi görevde olursa olsun iini severek ve samimiyetle yapmas gerekir. eklinde konutu.

Esnaf Sabri Yldrm da i yerinin hemen karsnda görev yapan Atlan mahallenin sempatisini kazandn belirtti.

Atlaa emeklerinden dolay teekkür eden Yldrm, Faruk kardeimiz son 3 aydr parkn temizliini yapyor. Mahallenin sevimli yüzü haline geldi. Kardeimizi ne zaman görsem temizlik yapyor. Ayn zamanda müziin ritmine ayak uydurarak halay çekiyor. Kendisini kutluyorum. ifadesini kulland.

Parka gelen çocuklardan Erkan Epönder, Atla halay çekerken gördüklerinde kendisine elik ettiklerini anlatt.

Faruk aabey burada temizlik yapyor. Parka geldiimizde onun iini severek yaptn görüyoruz. Küçük bir çöpü bile topluyor. Bu çok houmuza gidiyor. Hatta temizlik yararken halay çekiyor, biz de oynuyoruz. ifadesini kullanan Epönder, temiz bir park için elinden gelen gayreti gösteren Atlaa teekkür etti.

Ana Sayfaya Git