Her mağazası burs verecek

Altınyıldız Classics, üniversiteli öğrencileri desteklemek amacıyla "Dünya Yaşasın Diye!" sürdürülebilirlik çatısı altında "Her Mağaza Bir Öğrenci Okutuyor" projesini hayata geçiriyor.

Haberler 03.11.2021 - 01:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Altnyldz Classicsten yaplan açklamaya göre, sürdürülebilir tekstile destek vermek amacyla balatt çevre dostu projelerine yenilerini eklemeye devam eden Altnyldz Classics, Birlemi Milletler Sürdürülebilir Kalknma Amaçlarndan biri olan nitelikli eitimi odanda alarak üniversite örencilerine eitim bursu destei salyor.

HER MAAZA BR ÖRENC BURS

Proje kapsamnda, her bölgede maaza says kadar örenci bursu verecek olan marka, her yeni açlan maaza içinde yeni örencileri de sürece dahil etmeyi hedefliyor. Maaza çalanlarnn da yakndan tanyaca örencilere, firma dahilindeki tüm etkinliklere ve eitimlere de katlma imkan salanacak.

Maddi destein yan sra part time çalma, staj imkan ve istihdamda öncelik olanaklarnn da salanaca bursun bavurular, zmir bölgesindeki üniversiteler için 2-12 Kasmda devam edecek. Not ortalamas 3,5 ve üzeri olan örenciler, LinkedIn üzerinden bavurularn yapabiliyor.

Altnyldiz Classcs, söz konusu projeyle gençlie duyduu güvenin altn çizerek kendi maaza saysyla artacak olan burs verdii örenci saysnn büyüme motivasyonunu etkilediine ve sektöre örnek olacana inanyor.

Ana Sayfaya Git