Heryerde tavuğu arıyorlardı, yılanın içinden çıktı

Öldürülen yılanın karnından çıkan tavuk, herkesi hayretler içerisinde bıraktı. Batman Demirlipınar ilçesinde bir kümese dadanan 2 metre uzunluğundaki engerek yılanı köylülerce aşı ezilerek öldürüldü. İçerisinden çıkanlar ise herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

Haberler 29.06.2017 - 17:01 Son Güncelleme : 29.06.2017 - 17:15

Öldürülen ylann karnndan çkan tavuk, herkesi hayretler içerisinde brakt. Batman Demirlipnar ilçesinde bir kümese dadanan 2 metre uzunluundaki engerek ylan köylülerce a ezilerek öldürüldü. çerisinden çkanlar ise herkesi hayretler içerisinde brakt.

Ylann midesinden telef ettii tavuun çktn belirten kümesin sahibi Mehmet ah Doan, lk kez köyümüzde böyle büyük bir ylan görüyoruz. Uzunluu 2 metreyi bulan, kalnl ise 10 santim olan ylan bizi dehete düürdü dedi. Batman Doa Koruma ve Milli Parklar il Müdürü Ercan Turan, köylülerin öldürdüü ylann Dou ve Güneydouda yaygn olan Engerek ylan olduunu ve çok tehlkeli olduunu söyledi. Merkeze bal Demirlipnar Köyünde kümes hayvanlarn telef eden 2 metre uzunluundaki ylan köylüler, kürekle öldürdü. Kümes hayvannlarn telef eden ylan güçlükle öldürdüklerini belirten kümes sahibi Mehmet ah Doan, ilk kez böyle bir ylanla karlatklarn, kümes hayvanlarna zarar verince onu öldürmek zorunda kaldklarn söyledi. Son bir hafta içinde kümes hayvanlarna dadanan ylan için nöbet tuttuklarn belirten Doan, Son günlerde kümes hayvan saymz azalyordu. Acaba kümeslere tilki mi dadanyor diye neredeyse nöbet tutacak hale gelmitik. Komumuzun 3 tavuu ile 1 kuzusunu telef eden 2 metre uzunluundaki ylan kümeste görünce gözlerimize inanamadk diye konutu.

Ana Sayfaya Git