Hesabına yatan yanlış para!

Elazığ'da yaşayan Murat Onat'ın (42) banka hesabına, yanlışlıkla 19 bin 995 gönderildi. Bankayla görüşen Onat, parayı sahibine geri gönderdi.

Haberler 04.06.2020 - 00:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elazda 21 yldr özel bir GSM operatöründe çalan 2 çocuk babas Murat Onatn banka hesabna, dün brahim Dalokay tarafndan yanllkla 19 bin 995 lira transfer edildi. Ne olduunu anlayamayan Onat, bankann müteri temsilcisiyle iletiime geçince parann hesabna yanllkla yatrldn örendi. Hesabna para gönderen Dalokay tanmayan Onat, bankayla iletiime geçerek paray iade etti.

PARAYI ADE ETT

Paray iade ettii için huzurlu ve mutlu olduunu söyleyen Onat, Dün maazada çalrken cep telefonuma ksa mesaj olarak bir bilgilendirme geldi. 19 bin 995 lira hesabma para gelmi gözüküyordu. Beklediin bir para yoktu. Kimseden de alacam yok. Bundan dolay yanllk olduunu düündüm ve ilgili banka ile irtibata geçtim. Yanl olduu fark edildi. Daha sonra bankaya davet edildim. Bankaya gidip gerekli ilemleri yaparak parann geldii kiiye gönderdim. Hakkm olmayan bir parann hesabn da bekletilmesinin bir manas yoktu. ade etmenin mutluluu ve huzuru içerisindeyim diye konutu.

Ana Sayfaya Git