Hibe desteği! Başvurular başladı, 40 bin lira...

Karşılıksız para desteği veriliyor. Başvurular başladı.26 Şubat'a kadar devam edecek. 25 bin lira hibe verilecek. bir kişi ise 40 bin lira almaya hak kazanacak. İş geliştirme hibesiyle 30 girişimci kadına 765 bin liralık desteğin verileceği Kız Kardeşim Hibe Programı’na başvuru başladı.

Haberler 25.01.2021 - 09:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Habitat Derneinden yaplan açklamaya göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birlii (TOBB), Coca-Cola Türkiye ve Habitat i birliinde yürütülen programa bavurular 26 ubata kadar sürecek.

Türkiyenin 81 ilinden seçilen ve yeme-içme sektöründe yer alan 30 giriimci kadnn desteklenmesinin hedeflendii program, bu kadnlarn ürettikleri lezzetlerin tantlmas, görünürlük faaliyetlerinin ön plana çkarlmas ve sosyoekonomik konumlarnn güçlenmesine katk salanmasn da amaçlyor.

HBE DESTE

Program kapsamnda yeme-içme sektöründe çalan ve halihazrda iletme sahibi 29 giriimci kadna 25 biner lira, 1 giriimci kadna 40 bin lira jüri özel ödülü olmak üzere toplamda 765 bin liralk i gelitirme hibesiyle destek verilecek. Dört aamada gerçekletirilecek programn ilk aamasnda kizkardeim.net web sitesi üzerinden online eitimleri tamamlayan yeme-içme sektöründeki giriimci kadnlar internet sitesinden aldklar sertifika ile 26 ubata kadar online bavuru yapabilecek.

kinci aamada teknik eleme gerçekleecek. Üçüncü aamada il bazl en yüksek puan alan katlmclar, çevrim içi gerçekletirilecek Hibe Program Kampna davet edilecek. 2 gün sürecek kamp, kadnlara yönelik hzlandrc eitimler gerçekletirilecek. Dördüncü aamada ise final jüri deerlendirmesinde, hibe alma kriterlerine göre en yüksek puan alan 30 kadn, i gelitirme hibesi almaya hak kazanacak. Final çevrim içi gerçekleecek.

Ana Sayfaya Git