Hiçbir şey hatırlamıyorum

Gaziantep'te, evlerinin önünde yaptıkları kına gecesinde, damadı Eser Efsane'yi (32) boğazını bıçakla keserek öldüren, damadının annesi Meryem Fidan'ı da ağır yaralayan Mehmet Gökbulut (46) ile cinayete yardım ettikleri ileri sürülen eşi Ayyuş Gökbulut (42) ve oğlu Cafer Gökbulut (22) ile kayınbiraderi Gökhan Gökbulut'un (34), yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tanık olarak dinlenen gelin Damla Efsane, eşinin babası tarafından öldürülmesi üzerine heyecanlanıp, bayıldığını bu nedenle de hiçbir şey hatırlamadığını söyledi.

Haberler 02.07.2020 - 10:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kahramanmarata yaayan Eser Efsane ile Gaziantepte yaayan Damla Efsane, 10 ay nianl kaldktan sonra nikah masasna oturdu. Daha sonra düün hazrlklarna balayan çiftin aileleri, alveri nedeniyle tartt. Kz taraf düünden vazgeçince çift, Kahramanmaraa kaçt.

Aile büyüklerinin araya girmesi üzerine Damla Efsanenin ailesi düüne izin verdi.

Geçen yl 20 Eylül akam, kz evinin önünde kna gecesi düzenlendi. Ancak knada, gelinin babas Mehmet Gökbulut, damat Eser Efsaneyi boazn keserek, öldürdü. Annesi Meryem Fidan da ar yaralad. Gökbulut ile cinayete yardm ettikleri iddia edilen ei Ayyu Gökbulut, olu Cafer Gökbulut ve kaynbiraderi Gökhan Gökbulut, tutukland. Haklarnda Gaziantep 8inci Ar Ceza Mahkemesinde arlatrlm müebbet hapis cezas istemiyle dava açlan Mehmet Gökbulut ile dier 3 sank bugün 2nci kez hakim karsna çkt.

EYA ALIMI NEDEN LE ALELER TARTITI

Durumada, SEGBS üzerinden tank olarak dinlenen gelin Damla Efsane, olayla ilgili hiçbir ey hatrlamadn söyledi. Olay srasnda baygnlk geçirdiini dile getiren Damla Efsane, Aileler arasnda eya yüzünden tartma çkt. Bunun üzerine Eser, beni Kahramanmaraa kaçrd. Sonra ailem geldi. Bartk ve düün tarihi belirlendi. Her ey çok güzeldi. O geceye kadar her ey çok güzel gitti. O gece, kna sonras bir anda ortalk kart, ondan sonrasn bayldm için hatrlamyorum dedi.

Duruma, dier tanklarn dinlenmesi için ertelendi.

Ana Sayfaya Git