Hırsızlar kamyonu ve hayvanları bırakıp kaçtı

Muş’un Varto ilçesinde çaldıkları hayvanları kamyona yükledikleri sırada fark edilen hırsızlar, her şeyi bırakarak kaçtı.

Haberler 15.08.2017 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Alnan bilgilere göre, ilçeye 20 kilometre mesafede bulunan Kayaldere köyünün muhtar Fadl Özerin alna giren hrszlar, 10 büyükba hayvan alp kamyona yüklemeye balad. Bu esnada uyanan ve durumu fark eden Fadl Özen; av tüfeiyle ate ederken, hrszlar ise hayvanlar ve kamyonu brakarak bölgeden baka bir araçla kaçt.

BIRAKIP KAçTILAR

Açklamalarda bulunan Kayaldere Köyü Muhtar Fadl Özen, her gün saat 02.00 gibi saatini ayarlayarak hayvanlarn kontrol etmeye gittiini dile getirerek, Uyandmda hayvanlarmn çalndn fark ettim. Hemen av tüfeimi alp köyde kum ocann olduu yere yöneldim. Orda birkaç mermi attktan sonra hrszlarn hayvanlar braktklarn ve köye doru geldiini gördüm. Hayvanlarmn tamamn aldm. Ocakta 66 LV 932 plakal kamyonu gördüm. Kamyonu brakp kaçan hrszlar yakalayamadk. lçe Jandarma Komutanlna durumu bildirdik. Kamyona el konuldu. Hrszlar hala yakalanmad. Bu hrszlarn bir an evvel cezalandrlmalarn istiyorum dedi.

Kamyon, çekici yardmyla lçe Jandarma Komutanlnca getirilirken, hrszlarn yakalanmas için çalmalarn sürdürüldüü belirtildi.

Ana Sayfaya Git