Hizmet Binası Prefabrik Oldu

MARDİN'in Derik ilçesinde belediye hizmet binası yıkım kararı verilmesinin ardından boşaltılırken, hizmetler geçici olarak Cevizpınar Mahallesi'ndeki, 1300 metrekare alan üzerinde kurulan tek katlı 2 prefabrik binada verilmeye başlandı.

Haberler 12.04.2018 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Derik Belediye binasnn kullanma el verili olmamas nedeniyle yklmasna karar verildi. Belediye binas boaltlrken, hizmetler, Cevizpnar Mahallesi Aydn Ayaydn Caddesinde 1300 metrekare alan üzerinde kurulu tek katl 2 prefabrik yapda verilmeye baland. Yeni hizmet binasnn projesi ise tamamland. Belediyenin yeni hizmet binasnn modern görünümü, yöreye özgü ta ilemeleri ile hazrlanm d kaplamas ve 61 araçlk kapal otopark ile bahçesi, bekleme salonlarnn yerald tantm videosu hazrland. 1874 ylnda ilçe statüsü kazanmasnn ardndan, 1984 ylnda belediye binasna kavuan Derikte 34 yl sonra modern ve çada binasna kavuacak.

PREFABRK BNADA HZMET

Belediye Bakan Vekiliini de yapan Kaymakam Hakan Kafkas, ilçeye yakr bir hizmet binasn inaa edeceklerini belirterek, Hemehrilerimize layk projeleri hizmete sunmaya devam ediyoruz. lçemize deer katacak, hizmet binasna da kavuma vakti geldi. ehirlerin meydanlar, sosyal ve kültürel yaam alanlar ve hizmet binalaryla da öne çkar. Hizmet binamzn projesi bitti. nallah Deriklilere layk bir hizmet binasna kavuacaz. Binamz hem ilçemize hizmet verecek, hem de hemehrilerimizin sosyal yaamna da zenginlik katacak. Bahçesine oturup dinlenecekler ve ho vakit geçirecekler. Yeni belediye binas akll bina konseptiyle yaplacak ve çok ilevsel olacak dedi.

Ana Sayfaya Git