Hülya Koçyiğit ABD'den dönüyor! İşte son sağlık durumu

Hülya Koçyiğit kanser açıklaması akabinde apar topar ameliyat olmak üzere ABD'ye gitmişti. ABD'ye giden Hülya Koçyiğit'in ameliyat olduğu ve kısa süre sonra ülkeye döneceği açıklandı. Döneceği ile alakalı açıklama yapan Koçyiğit, heyecanından bahsetti.

Haberler 15.06.2017 - 14:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hülya Koçyiit kanser açklamas akabinde apar topar ameliyat olmak üzere ABDye gitmiti. ABDye giden Hülya Koçyiitin ameliyat olduu ve ksa süre sonra ülkeye dönecei açkland. Dönecei ile alakal açklama yapan Koçyiit, heyecanndan bahsetti.

Hülya Koçyiit yapt açklamada, Nihayet bu günleri gösteren Allahma ükürler olsun. Cennet vatanma ve sevdiklerime bir an önce kavuabilmemin heyecan içindeyim. Korku dolu günler geride kald. imdi hayata daha olumlu düüncelerle smsk sarlacam. Allah bütün hastalara ifa versin dedi.

Mays aynda New Yorkta akcier ameliyat olan ve baarl bir tedavi sürecinden geçen Koçyiit, Cuma günü Türkiyeye geliyor. Oyuncu ei Selim Soydan ile 15 Haziran Perembe günü New Yorktan saat 12.15 uçayla hareket edecek ve cuma günü Atatürk Havalimanna inecek.

Ana Sayfaya Git