Hülya Vardar 25 Yıldır Avon Ailesi’nde

25 yıldır Türkiye kadınına ekonomik anlamda destek olan AVON, dünya genelinde de 6 milyondan fazla kadının kendilerini özel hissedecekleri, arkadaşlık kurabilecekleri ortamlar yaratıyor. Hülya Avdar da 25 yıldır AVON’un Bağımsız satış temsilcisi. İşte Hülya Avdar ile gerçekleştirilen röportaj.

Haberler 05.08.2018 - 11:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dünya genelinde de 6 milyondan fazla kadnn kendilerini özel hissedecekleri, arkadalk kurabilecekleri ortamlar yaratan Avonun Türkiyedeki bamsz sat temsilcilerinden olan Hülya Vardar Avon hayatma 42 yl önce girdi, 1976 ylyd. Almanyada temsilci oldum. Türkiyeye döndüüm zaman Avonu gördüümde çok heyecanlandm ve hemen bu aileye katlmak istedim ifadelerini kulland.

Vardar, Avonun kullanc, temsilci ve sat lideri olarak hayatna damgasn vurduunu söyledi. Vardar; Yüzlerce insan tandm, ben onlarn hayatna dokunurken onlar da bende anlar brakt. lk kaydn yaptm temsilcinin çocuunun çocuu oldu eklinde konutu. te Hülya Vardar ile gerçekletirilen röportaj.

Avon Bamsz Sat Temsilcisi olmak için nasl bir aamadan geçmek gerekiyor, prosedür nasl ilerliyor?

18 yana basm ve Türkiye vatanda olmak yeterli. Yabanclarn oturma izinleri varsa onlar da olabilir, herkes temsilci olabilir. Yüz yüze, form doldurarak ya da akll telefonlarla online kayt yapyoruz. Ayn zamanda avon.com.tr üzerinden online temsilci formunu doldurup ücretsiz kayt olmak mümkün.

25 yldr Avon temsilcilii yapyorsunuz. Temsilcilie nasl baladnz? Bugünlere gelene kadar neler yaptnz?

Güvendiim markann ürünlerini kullanmak ve onlara kolay erimek için temsilci oldum. Arkadalarm benden ürün istemeye balaynca ben de para kazanmaya baladm. Görütüüm herkese kataloumuzu gösterince siparilerimde büyümeye balad. En yi Sat Yapan ödülleri aldm hatta çocuklar bana Avoncu Teyze diyordu. lk kazandm parayla oluma ortopedik bir bot satn almtm. imdi yönettiim bir ekibim var. Bilgilerimi onlarla paylayorum, onlarn da kazanmalar için tevik ediyor ve destek salyorum.

En çok hangi ürünlerini seviyorsunuz?

Anew serisi her daim favorim. Tüm ürünlerini severek kullanyorum, maazalardan hiçbir ürün almyorum diyebilirim. Ayrca makyaj malzemelerini ve vücut ürünlerini çok seviyorum. Elmack kemiklerini aydnlatmay salayan yeni makyaj trendleri çok seviliyor. Ben de açk, koyu renklerle yüzü aydnlatmay çok seviyorum.

Ana Sayfaya Git