İçişleri Bakanlığı Personel Alımı 2017 sonuçları sözlü mülakat tarihleri resmi sayfası

İçişleri Bakanlığı Personel Alımı 2017 sonuçları nihayetinde açıklandı. 15 22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurularının sonuçları binlerce kişi tarafından merakla beklenmekteydi.

Haberler 27.05.2017 - 01:14 Son Güncelleme : 27.05.2017 - 02:04

çileri Bakanl Personel Alm 2017 sonuçlar nihayetinde açkland. 15 22 Mays tarihleri arasnda gerçekletirilen çileri Bakanl personel alm bavurularnn sonuçlar binlerce kii tarafndan merakla beklenmekteydi. çileri Bakanl resmi sitesine günlerdir gözler çevrilmiken geçtiimiz gün gereken açklama yapld. imdi ise srada çileri Bakanl personel alm ile alakal mülakat tarihleri beklenmekte. çileri Bakanl sözlü mülakat tarihi ile alakal açklama ve detaylarna da ulald.

SÖZLÜ MÜLAKATA HAK KAZANANLAR

çileri Bakanl personel alm sonuçlar, bakanln resmi sayfasndan merakla beklenen adaylarna sunuldu. Sözlü mülakata girmeye hak kazanan vatandalar için gerekli açklama yapld. te, çileri Bakanl personel alm sonuçlarna göre sözlü snava katlm hakk kazanan vatandalar hakknda baz detayl bilgiler. Bilindii üzere çileri Bakanl personel alm 2017 için bavurular 22 Maysta bitmiti. Personel Genel Müdürlüünce; her il için puan türüne göre ayr ayr olmak üzere ilan edilen pozisyon saysnn 4 kat kadar snava katlmaya hak kazanan adaylara ait il bazl listeler ise an itibariyle belli oldu.

AçIKLAMA YAPILDI

Büro Personeli pozisyonlarna personel alm yapan çileri Bakanl, sonuçlar duyurduu sayfasndan bir uyarda bulundu. Duyuru sayfasndan yaplan uyarda; Giri (Sözlü) Snavna katlamaya hak kazanan adaylar 26-30 Mays 2017 tarihleri arasnda bavuru belgelerini bulunduklar Valilik l Yaz leri Müdürlüklerine imza karl elden teslim edeceklerdir. Adaylar 27 Mays Cumartesi ve 28 Mays Pazar günlerinde de bavuru belgelerini l Yaz leri Müdürlüklerine teslim edebileceklerdir. Adaylarn bilgisine sunulur. ifadeleri kullanld.

Bakanlmz tara tekilat Valilik, Kaymakamlk, l ve lçe nüfus birimlerinde istihdam edilmek üzere toplam 1545 adet sözlemeli Büro Personeli pozisyonlarna personel alm yaplacaktr.

UYARI

Giri (Sözlü) Snavna katlamaya hak kazanan adaylar 26-30 Mays 2017 tarihleri arasnda bavuru belgelerini bulunduklar Valilik l Yaz leri Müdürlüklerine imza karl elden teslim edeceklerdir. Adaylar 27 Mays Cumartesi ve 28 Mays Pazar günlerinde de bavuru belgelerini l Yaz leri Müdürlüklerine teslim edebileceklerdir. Adaylarn bilgisine sunulur.

Ana Sayfaya Git