İçişleri Bakanlığının "adreste nüfus" hizmetine başvuru sayısı 35 bine ulaştı

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün Adreste Nüfus Hizmeti Projesi'ne 2017'den bugüne kadar 35 bin başvuru yapıldı.

Haberler 18.10.2021 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakanln Twitter hesabndan, Siz bize gelemezseniz biz size geliriz balyla Adreste Nüfus Hizmeti Projesine dair videolu paylamda bulunuldu.

Paylamda görülerine yer verilen çileri Uzman Ezgi Arslan, sosyal devlet anlayyla hayata geçirilen projenin, Genel Müdürlük olarak en çok deer verdikleri hizmetlerden biri olduunu belirtti.

ADRESTE NÜFUS HZMET

Arslan, Siz bize gelemiyorsanz biz size geliriz sloganyla yola çklan projeyle salk problemi, engellilik durumu, yallk ve dier mücbir sebepler dolaysyla nüfus müdürlüklerine gelemeyeceini bildiren vatandalarn bavurularn bulunduklar adreste aldklarn söyledi.

2017den itibaren hayata geçirilen Adreste Nüfus Hizmeti Projesi ile bavurusunu alnanlarn saysnn 35 bine ulatn belirten Arslan, Bu ve dier tüm hizmetlerimizle çileri Bakanl olarak Türkiyenin neresinde ve ne koulda olursa olsun tüm vatandalarmzn yannda olmaya devam ediyoruz. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git