İhale anlaşmazlığına kan karıştı! Ölü ve yaralılar var

İhale anlaşmazlığı sonrasında düzenlenen baskında 1 ölü ve 1'i ağır 2 yaralı kişi olduğu açıklandı. Malatya’da resmi bir kurumun ihalesine talip olan yemek şirketi sahipleri arasındaki husumet kanlı bitti.

Haberler 26.07.2017 - 19:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

hale anlamazl sonrasnda düzenlenen basknda 1 ölü ve 1i ar 2 yaral kii olduu açkland. Malatyada resmi bir kurumun ihalesine talip olan yemek irketi sahipleri arasndaki husumet kanl bitti.

Resmi bir kurumun yemek ihalesi için teklif vermeye hazrlanan yemek irketi yetkilileri arasnda anlamazlk çkt. hale için tarttklar ve birbirlerini tehdit etikleri iddia edilen yemek irketi iletmecilerinden biri, yannda bulunan kiilerle birlikte dier irketin bulunduu i yerini silahlarla bast. Silahlarn kullanld saldrda dükkanda bulunan ve kurunlarn hedefi olan 3 kiiden E.Y. kaldrld Malatya Eitim ve Aratrma Hastanesinde hayatn kaybetti. Saldrda E.H. adl ahsn ar yaraland, H.S.nin ise hafif yaral olarak tedavi altna alnd belirtildi.

Saldry yapan grubun olayda kulland araç ksa süre sonra ele geçirilirken, saldrganlarn Bingöl plakal baka bir araçla kaçtklar örenildi. Olay sonras bölgeye çok sayda polis ekibi ve ambulans sevk edilirken, saldryla ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git