İhale operasyonu 200 kişi gözaltında

Adana’da, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ihalelerine fesat karıştırıldığı ve devleti 60 milyon TL zarara uğrattığı öne sürülen 200’e yakın şüpheli, şafak operasyonuyla gözaltına alındı. Operasyondan 1 gün önce görevden alınan İl Milli Eğitim Müdürü V.D.'nin de gözaltına alınanlar arasında bulunduğu belirtildi.

Haberler 16.10.2021 - 11:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanada, l Milli Eitim Müdürlüünün ihalelerine fesat kartrld ve devleti 60 milyon TL zarara uratt öne sürülen 200e yakn üpheli, afak operasyonuyla gözaltna alnd. Operasyondan 1 gün önce görevden alnan l Milli Eitim Müdürü V.D.nin de gözaltna alnanlar arasnda bulunduu belirtildi.

60 MLYON LRA ZARAR

Adana Emniyet Müdürlüü Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ube Müdürlüü ekipleri, l Milli Eitim Müdürlüünün açt ihalelere fesat kartrldn ve devletin yaklak 60 milyon TL zarara uratldn belirledi. Savclktan alnan izinle operasyon için harekete geçen ekipler, belirlenen adreslere dün afak vakti e zamanl baskn düzenledi. Operasyonda, aralarnda 1 gün önce görevden alnan l Milli Eitim Müdürü V.D. ile aça alnan yardmclar ve kamu müteahhitlerinin bulunduu 200e yakn üpheli gözaltna alnd. Adana Adli Tp Biriminde salk kontrolünden geçirilen üphelilerin emniyetteki sorgular sürüyor. üphelilerin bazlarnn ifadelerinin ardndan serbest brakld da bildirildi.

Ana Sayfaya Git