İki kardeşten haber yok

Tunceli’de dün araçları bulunan ancak kendilerinden haber alınamayan iki kardeşin bulunması için geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Arama çalışması yapılan bölgede 2 çift ayakkabıya ulaşıldığı öğrenildi.

Haberler 15.09.2020 - 10:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edinilen bilgiye göre, Tuncelide bir doalgaz firmasnda çalan Mehmet (41) ve Bozkurt Aydemir (48) kardeler, dün 23 P 1387 plakal araçlaryla Munzur Vadisi Milli Parkna gitti. Üzerinde Acil Durumlar çin yazl bir not ile telefon numaras braklan arac gören vatandalar, yannda ve çevresinde kimseyi göremeyince durumu jandarma ve AFAD ekiplerine bildirdi.

Olay yerine giden jandarma ve AFAD ekipleri ky boyunca yaptklar taramada iki çift ayakkab buldu. Sabahn ilk saatlerine kadar süren arama çalmalarnda kayp kardelerle ilgili baka bir ize rastlanmad, bunun üzerine bugün tekrar detayl çalma balatld. Jandarma, AFAD ve gönüllülerin Munzur çay boyunca ve vadinin yüksek kesimlerinde devam edilen arama çalmalarnn hava kararana kadar sürecei belirtildi.

HER YERDE ARANIYOR

Yeenlerinin doalgaz iinde çalmak için Tunceliye geldiklerini belirten Amca Mustafa Aydemir, Balk tutmak için mi da sarmsa için mi vadiye gelmiler bilmiyoruz. Dünden beri haber alamyoruz. AFAD u anda aryor dedi.

Amcalardan Hamza Aydemir ise Balk için mi yoksa sarmsak için mi gelmiler bilemiyoruz. Bize sabah 4de haber verildi. Geldik. AFAD aryor. Hala da bulamadk. Bir bilgi de yok. Ne olduunu da bilmiyoruz. Suya m dalmlar, daa m trmanmlar onunla ilgili bir bilgimiz yok. Geldik bekliyoruz. AFAD da dada aryor. Bu kadarn biliyoruz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git