İki kaza; 11 kişi yaralı

Ergani-Çermik karayolunda, kamyonet ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. 4 kişi yaralandı. Siirt'teki kazada 11 kişi yaralandı.

Haberler 03.03.2018 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRn Ergani ilçesinde, kamyonet ile otomobilin kafa kafaya çarpmas sonucu, iki araçta bulunan 4 kii yaraland. Siirtte ise meydana gelen iki ayr trafik kazasnda 7 kii yaraland.

ERGAN-çERMK YOLU

Ergani-çermik ilçeleri arasnda bulunan Asmal Mahallesi kavanda saat 15.30 sralarnda, çermikten gelerek Ergani yönüne giden Furkan Erpolat yönetimindeki 54 ZZ 809 plakal kamyonet, kar yönden gelen Ömer Karatan kulland 07 N 8157 plakal otomobil ile kafa kafaya çarpt. Kazada, sürücüler ile birlikte otomobil ve kamyonette bulunan Zeynep Karata ile Halil Erpolat yaraland.

4 K YARALANDI

Yaralanan 4 kii, olay yerine gelen ambulanslar ile Ergani Devlet Hastanesine kaldrlarak tedaviye alnrken, hayati tehlikelerinin bulunmad örenildi. Kaza ile ilgili balatlan soruturma sürüyor.

SRTTEK KAZALAR

Siirt-irvan karayolunda Hamdi Suphi Oda (26) yönetiminde 27 AIB 50 plakal otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu arampole yuvarland.

Kazada araç sürücüsü Oda ile araçta bulunan Rojda Tan (19), Ayenur Can (17), Zuhal Altun (18) ve Ayenur Taranc (17) yaraland.

Siirt-Eruh yolunda ise Muas Fidan (21) yönetimindeki otomobil, Siirt-Eruh yolu Sarsu köyü mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu arampole yuvarland.

Kazada sürücü Fidan ile yannda bulunan Kadri Fidan (21) yaraland.

Her iki kazada da yarallar AFAD, UMKE ve 112 Acil Salk servis ekipleri tarafndan Siirt ve irvan Devlet Hastanesine kaldrld.

Yarallarn hastanelerdeki tedavileri sürüyor.

Ana Sayfaya Git